Toate tunurile pe Acsinte! Iftime: "Are minte puțină. S-a blocat ceva în capul lui”

Toate tunurile pe Acsinte! Iftime: "Are minte puțină. S-a blocat ceva în capul lui”
FC Botoșani a rămas fără nicio victorie în acest sezon și a obținut un singur punct în trei partide. Înfrângerea cu Astra (0-2), dar mai ales evoluția echipei, l-a înfuriat pe finanțatorul Valeriu Iftime, care și-a criticat dur jucătorii.

Iftime l-a luat în colimator pe Florin Acsinte, după ce acesta și-a lăsat colegii în inferioritate numerică. Deși nu a văzut meciul, Iftime nu s-a sfiit să spună că fundașul Botoșaniului are minte puțină.

N-am văzut meciul, dar am aflat rezultatul. Sunt dezarmat, fără niciun fel de replică. Am auzit de gestul lui Acsinte, nu pot să spun decât că are minte puțină! S-a blocat ceva în capul lui. Îmi pare sincer rău, pentru mine e rușinos când Botoșaniul joacă în 10 oameni, a declarat finanțatorul Botoșaniului la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

Deși spune că nu se poate vorbi de o criză în adevăratul sens al cuvântului, acesta recunoaște că este nemulțumit de ultimele evoluții ale echipei. Valeriu Iftime i-a fixat un obiectiv antrenorului Leo Grozav, pentru următoarele două partide.

Dacă nu luăm 6 puncte în următoarele două meciuri, cu Galațiul, acasă, și la Cluj, vă dau o veste proastă. Înseamnă că suntem într-o criză profundă. Sper ca Leo (n.r. – Grozavu) să poată și să aibă puterile necesare – eu sunt convins că le are – și să pună echipa pe picioare. Azi părem o echipă dezorganizată, în minutul 24 eram conduși cu 2-0 și aveam un om în minus, a tunat Iftime.

Totuși, tehnicianul Botoșaniului are, cel puțin deocamdată, un cec în alb din partea patronului. Cu o singură mențiune. Chiar dacă în acest moment nu se pune problema să-l demită pe Leo Grozavu, Valeriu Iftime nu exclude această variantă, dacă situația din clasament nu se va îmbunătăți.

 În opinia mea e ultima soluție să schimbăm un antrenor. Eu fac asta doar atunci când nu mai e altceva de făcut. Azi n-am nimic să-i reproșez lui Leo. În afară de portarul Lazar, pe care l-a născut Dumnezeu cu talent, dar din păcate a făcut greșeli impardonabile. Ne-a îngropat la Cluj, anul trecut, a greșit și după, iar acum am înțeles că din nou a comis-o, a încheiat finanțatorul echipei moldovene.

sursa: looktv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
237

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
271

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1043

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...