Golofca nu mai rezistă la FCSB și vrea să plece cu orice preț! A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Iftime!
SPORT

Aflat într-o perioadă proastă și jucând mai mult la echipa a doua, mijlocașul Cătălin Golofca, 27 de ani, vrea să plece de la FCSB.

Golofca nu mai rezistă la FCSB și vrea să plece cu orice preț! A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Iftime!

Jucătorul venit în vară de la FC Botoșani ar vrea să se întoarcă la formația lui Costel Enache și i-a telefonat președintelui clubului moldav, Valeriu Iftime, pentru a-i cere să îl transfere cât mai repede.

"Este clar că trebuie făcut ceva cât mai repede pentru Golofca. Băiatul ne-a sunat și ne-a spus că se simte tare nedreptățit și că nu mai poate să stea să joace doar la Liga a 3-a. Ne-a întrebat dacă putem să facem ceva pentru el și să îl aducem înapoi la Botoșani în această iarnă. Eu i-am spus că a greșit. El știe foarte bine unde a greșit. 

Nu pot să stau degeaba. O să încerc să îl ajut pe acest băiat deși este fotbalistul Stelei. Eu am mare încredere în potențialul lui Golofca. Cred că la Botoșani o să își revină. Am încredere ca antrenorul Costel Enache o să îl pună pe picioare", a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

650.000 €
este cota lui Golofca, potrivit transfermarkt.de

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
253

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
767

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
240

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...