Gol superb marcat de Morutan pentru Romania U19! Victorie in fata Greciei - VIDEO
SPORT

Selecționata U19 a Romaniei a debutat cu dreptul în campania de calificare pentru CM din 2018, impunându-se în fața Greciei, scor 2-1.

Gol superb marcat de Morutan pentru Romania U19! Victorie in fata Greciei - VIDEO

Grecii au început mai bine partida și au deschis scorul prin Douvikas, în minutul 23. Românii au început să joace mai bine și au egalat în minutul 39, grație golului "perlei" lui FC Botoșani, Olimpiu Moruțan.

"Tricolorii" mici au făcut o repriză secundă deosebită și au reușit să marcheze golul victoriei în minutul 65, prin Sîntean.

În cealaltă partidă a grupei, Rusia a învins cu 6-0 selecționata similară a Gibraltarului. Pentru România urmează partida cu Rusia, care este programată sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora locală 13:00, pe stadionul Pankritio din Heraklion.

(Vezi golul lui Morutan la minutul 44 din video de mai jos)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
34

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
203

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
83

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...