FRF ia măsuri: Penalii vor fi interziși în Liga 1

FRF ia măsuri: Penalii vor fi interziși în Liga 1

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat ca persoanele care au avut condamnari penale nu vor mai putea reprezenta cluburile din Liga 1.

Burleanu a afirmat ca, incepand cu sezonul 2020/2021, persoanele care au fost condamnate in ultimii 5 ani pentru "infractiuni economico-financiare, de fals, de coruptie, ori infractiuni de serviciu" nu vor mai putea ocupa functii cu expunere mediatica.

Aceasta prevedere nu-i afecteaza insa, pe moment, pe Gigi Becali sau Mihai Stoica, intrucat condamnarile acestora s-au "prescris" si nu sunt incluse in termenul amintit de Burleanu.

Echipele din Liga 1 vor trebui sa depuna astfel cazierele juridice ale angajatilor cu aparitii mediatice. In caz contrar, echipele nu vor primi licenta pentru a participa in Liga 1.

Totodata, Razvan Burleanu a mai anuntat ca nu vor mai fi permisi antrenorii care au fost sanctionati pentru doping, participare la pariuri sportive sau trucarea unor meciuri.

De asemenea, Burleanu a mai mentionat ca din 2019 va fi introdus un "prag de rentabilitate", iar finantatorii nu vor mai putea imprumuta cluburile.

"Deficitul nu mai poate fi completat prin imprumuturi, ci prin majorarea de capital social. Intram intr-o noua etapa", a explicat Burleanu. sursa

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
191

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
79

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...