Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, este operat astăzi, la București. "Mă voi întoarce pe teren mai puternic"

Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, este operat astăzi, la București. "Mă voi întoarce pe teren mai puternic"

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Răzvan Oaidă, va fi supus miercuri unei intervenţii chirurgicale, în Capitală, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, din Liga 1.

"Sunt foarte optimist. Mă bucur că nu este ceva mai grav. Sunt pe mâini bune şi am oameni care mă susţin şi cărora le mulţumesc. Cu siguranţă, mă voi întoarce pe teren mai puternic", a declarat Răzvan Oaidă, pentru Telekom Sport.

Răzvan Oaidă, unul dintre jucătorii importanţi de la naţionala de tineret, s-a accidentat în meciul cu Viitorul, după o intrare prin alunecare a lui Bogdan Ţîru. În minutul 37, pe o încercare de contraatac, Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare. Însă fundaşul Viitorului l-a lovit puternic peste piciorul de sprijin şi Oaidă a început să ţipe de durere.

Mijlocaşul lui FC Botoşani n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. El a fost diagnosticat cu ruptură de maleolă şi nu va mai putea să joace în acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
30

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
143

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
264

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...