Mirel Rădoi l-a vizitat pe Oaidă după operaţie: "Îl aşteptăm să revină pe teren!"

"Ţâru m-a sunat, am vorbit. Nu am de ce să fiu supărat pe el, aşa e în fotbal, ţi se poate întâmpla aşa ceva oricând", a spus Răzvan Oaidă de pe patul de spital. 

Mirel Rădoi l-a vizitat pe Oaidă după operaţie: "Îl aşteptăm să revină pe teren!"

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Răzvan Oaidă, a fost supus ieri unei intervenţii chirurgicale, în Bucureşti, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, din Liga 1. Joi, selecţionerul echipei U21 a României, Mirel Rădoi, a ţinut să-l viziteze pe tânărul mijlocaş pentru a vedea cum a decurs operaţia.

Contactat de www.telekomsport.ro, Mirel Rădoi a dezvăluit că l-a vizitat pe Oaidă, iar starea jucătorului de la FC Botoşani este una bună, ţinând cont de faptul că a suferit o accidentare care îl va ţine departe de gazon până în 2019. 

"Răzvan este bine atât fizic, cât şi mental. Operaţia a decurs foarte bine şi îl aşteptăm să revină pe teren", a declarat Mirel Rădoi. 
 
În minutul 37, pe o încercare de contraatac, Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare. Însă fundaşul Viitorului l-a lovit puternic peste piciorul de sprijin şi Oaidă a început să ţipe de durere. Răzvan a suferit o fracutură de maleolă şi va fi indisponibil pentru tot restul anului. Cel mai devreme, acesta poate reveni la reluarea campionatului din ianuarie.Răzvan Oaidă e convocat constant la naţionala U21, care s-a calificat recent la Europeanul din 2019.
 
"Sunt foarte încrezător şi pozitiv, mă bucur că operaţia a decurs bine şi aştept cu nerăbdare să încep recuperarea. Medicii, în care am mare încredere, mi-au spus că în ianuarie o să fiu iar pe teren. Le mulţumesc şi lor, şi celor care au fost alături de mine. Ţâru m-a sunat, am vorbit. Nu am de ce să fiu supărat pe el, aşa e în fotbal, ţi se poate întâmpla aşa ceva oricând", a spus Răzvan de pe patul de spital. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
3

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
55

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...