FRF a stabilit cele 11 adversare pentru FCM Dorohoi in Liga a II-a

FRF a stabilit cele 11 adversare pentru FCM Dorohoi in Liga a II-a
In sedinta de miercuri a Comitetului Executiv al FRF s-a decis componenta Seriei I a Ligii a II-a, care pe langa FCM Dorohoi va mai avea 11 echipe.

Surpriza Seriei I o constituie mutarea la Piteşti a echipei FC Clinceni, care s-a transformat în ACS Academica Argeş Piteşti.

SERIA I:

1. Săgeata Năvodari
2. Unirea Slobozia
3. Academica Argeş (FC Clinceni)
4. ACS Berceni
5. ASC Bacău
6. CF Brăila
7. Gloria Buzău
8. Farul Constanţa
9. Rapid CFR Suceava
10. FCM Dorohoi
11. FC Voluntari
12. CS Baloteşti .

Ţintarul are loc pe 18 august Liga a 2-a va avea un sezon regulat, urmat de play-off şi play-out, în care se va intra cu toate punctele acumulate până atunci.

Calendarul competiţional 2014-2015 se va stabili pe 18 august 2014, la ora 11:00, la Casa Fotbalului, sala Nicolae Dobrin.

• Faza I: Sistem campionat fiecare cu fiecare, tur – retur.
• Faza a II-a: Sistem playoff (primele 6 echipe din clasament joacă între ele tur – retur, 10 meciuri) şi playout (echipele clasate pe locurile 7 – 12 joacă între ele tur – retur 10 meciuri).

Echipele întră în playoff şi playout cu toate punctele acumulate în faza I. Promovează în Liga I echipele clasate pe locurile 1 în playoff din fiecare serie (în total 2 echipe).

Retrogradează în Liga a 3-a echipele clasate pe locurile 11 şi 12 din seria I, locul 11 din seria a 2-a, plus o echipă de pe locul 10, după disputarea unui joc de baraj într-o singură manşă, pe teren neutru. .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
311

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
535

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...