FCM Dorohoi a invins cu 3-1 pe Pojorata si mai are nevoie de 4 puncte pentru a fi in Liga a II-a!

FCM Dorohoi a invins cu 3-1 pe Pojorata si mai are nevoie de 4 puncte pentru a fi in Liga a II-a!
FCM Dorohoi a invins cu emotii pe cei de la Bucovina Pojorata, meci ce a avut loc in deplasare.

Dupa 0-0 la pauza, dorohoienii au deschis scorul prin Robert Grumezescu, insa gazdele au egalat pe tabela, iar scorul arata 1-1.

In minutul 79, Ovidiu Halip a reusit sa-i readuca pe dorohoieni in avantaj, pentru ca Mihai Bordeianu sa mai inscrie un gol pe final de meci.

Mai sunt doua etape de disputat in Play-Off-ul Ligii a III-a, iar FCM Dorohoi mai are nevoie de un egal si o victorie, asta daca cei de la Petrotub Roman nu se incurca.

Vineri, dorohoienii vor juca in deplasare la Miroslava, iar saptamana viitoare vor juca pe teren propriu cu cei de la Pascani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
249

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
403

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...