Simona Halep a demolat-o pe Alisa Kleibanova şi a trecut în turul 2 la Roland Garros

Simona Halep a demolat-o pe Alisa Kleibanova şi a trecut în turul 2 la Roland Garros
Favorită numărul 4, Simona Halep a cîştigat categoric meciul contra rusoaicei Alisa Kleibanova, scor 6-0, 6-2. Românca în vîrstă de 22 de ani s-a calificat în turul secund la Roland Garros, acolo unde o va întîlni pe englezoaica Heather Watson.

Pe Arena Philippe Chatrier, Simona Halep nu a pierdut timpul şi a s-a distanţat rapid la 4-0. Pe fondul serviciului slab al adversarei, românca în vîrstă de 22 de ani a profitat de fiecare ocazie, a servit excelent şi a obosit-o pe puternica Alisa Kleibanova.

Rusoaica s-a întrecut în duble-greşeli şi greşeli neforţate, iar Halep a speculat cu calm. Primul set a fost fără istoric, 6-0 pentru Simona. Acelaşi scenariu s-a desfăşurat şi în setul secund. Halep a forţat în permanenţă, schimbînd des direcţia punctelor şi urcînd în teren, în timp ce Kleibanova nu a găsit deloc antidotul. Cu o uşoară ezitare pe finalul setului, cînd şi-a pierdut serviciul în urma unei duble-greşeli, Halep a închis meciul la 2, în doar 55 de minute.

"E prima dată pentru mine cînd joc pe Chatrier, mă simt foarte bine, am savurat meciul şi mulţumesc tuturor celor care au venit să mă susţină", a explicat Simona imediat după meci.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
33

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
17

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
70

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...