FC Botosani va primi 57.000 de euro de la UEFA

FC Botosani va primi 57.000 de euro de la UEFA
UEFA continuă să sprijine fotbalul juvenil din Europa, implicit și pe cel din România. Toate cluburile din Liga 1 vor beneficia de un ajutor financiar din partea forului european, excepție făcând Steaua, anunță site-ul oficial al Ligi Profesioniste de Fotbal.

Cele 17 cluburi din Liga 1 vor împărți 980.725 de euro, astfel că fiecaruia îi va reveni aproximativ 57.625 de euro, inclusiv celor de la FC Botosani.

"Este pentru prima data cand FC Botosani primeste bani pentru copii si juniori. Din pacate doar echipele din Liga 1 primesc acest ajutor de la Uefa. Anul acesta sunt bani mai putini din cauza rezultatelor slabe ale echipelor de juniori ale Romaniei", a declarat Cornel Sfaiter, presedinte FC Botosani.

Pentru a verifica dacă banii sunt folosiți exclusiv pentru activitățile copiilor și juniorilor, LPF a aprobat constituirea unei comisii compusă din Ionuţ Calancia, director economic la LPF, şi Constantin Statescu, de la departamentul juridic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
310

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
535

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...