FC Botosani va primi 57.000 de euro de la UEFA

FC Botosani va primi 57.000 de euro de la UEFA
UEFA continuă să sprijine fotbalul juvenil din Europa, implicit și pe cel din România. Toate cluburile din Liga 1 vor beneficia de un ajutor financiar din partea forului european, excepție făcând Steaua, anunță site-ul oficial al Ligi Profesioniste de Fotbal.

Cele 17 cluburi din Liga 1 vor împărți 980.725 de euro, astfel că fiecaruia îi va reveni aproximativ 57.625 de euro, inclusiv celor de la FC Botosani.

"Este pentru prima data cand FC Botosani primeste bani pentru copii si juniori. Din pacate doar echipele din Liga 1 primesc acest ajutor de la Uefa. Anul acesta sunt bani mai putini din cauza rezultatelor slabe ale echipelor de juniori ale Romaniei", a declarat Cornel Sfaiter, presedinte FC Botosani.

Pentru a verifica dacă banii sunt folosiți exclusiv pentru activitățile copiilor și juniorilor, LPF a aprobat constituirea unei comisii compusă din Ionuţ Calancia, director economic la LPF, şi Constantin Statescu, de la departamentul juridic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
246

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
765

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
240

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...