FC Botosani va juca sase meciuri amicale in Antalya! Vom intalni o formatie eliminata de Legia Varsovia din Europa League!

FC Botosani va juca sase meciuri amicale in Antalya! Vom intalni o formatie eliminata de Legia Varsovia din Europa League!
Conducerea clubului FC Botoşani a stabilit deja o parte din meciurile amicale pe care echipa le va disputa in cel de-al doilea cantonament.

Botosanenii vor susţine 6 partide de verificare, in cantonamentul din Antalya, intre 25 ianuarie - 10 februarie, împotriva unor adversari din Ungaria, Ucraina, Cehia, Slovacia şi Polonia.

Cel mai puternic adversar al FC Botosani vor fi ucrainienii de la FC Zorya Luhansk, formatie care se afla pe locul 3 in campionatul din tara vecina, iar in acest sezon al Europa League a fost eliminata din Play-Off-ul Europa League de Legia Varsovia, echipa care a mai trecut in rundele precende de FC Botosani si FC Kukesi.

Amicale:

FC Botosani – Békéscsaba 1912 (Ungaria – Liga 1)
FC Botosani – MFK Ružomberok (Slovacia – Liga 1)
FC Botosani – Jagiellonia Białystok (Polonia – Liga 1)
FC Botosani – Zorya Luhansk (Ucraina -Liga 1)
FC Botosani – adversar nestabilit
FC Botosani – adversar nestabilit

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
611

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
467

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
218

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...