FC Botosani va juca sase meciuri amicale in Antalya! Vom intalni o formatie eliminata de Legia Varsovia din Europa League!

FC Botosani va juca sase meciuri amicale in Antalya! Vom intalni o formatie eliminata de Legia Varsovia din Europa League!
Conducerea clubului FC Botoşani a stabilit deja o parte din meciurile amicale pe care echipa le va disputa in cel de-al doilea cantonament.

Botosanenii vor susţine 6 partide de verificare, in cantonamentul din Antalya, intre 25 ianuarie - 10 februarie, împotriva unor adversari din Ungaria, Ucraina, Cehia, Slovacia şi Polonia.

Cel mai puternic adversar al FC Botosani vor fi ucrainienii de la FC Zorya Luhansk, formatie care se afla pe locul 3 in campionatul din tara vecina, iar in acest sezon al Europa League a fost eliminata din Play-Off-ul Europa League de Legia Varsovia, echipa care a mai trecut in rundele precende de FC Botosani si FC Kukesi.

Amicale:

FC Botosani – Békéscsaba 1912 (Ungaria – Liga 1)
FC Botosani – MFK Ružomberok (Slovacia – Liga 1)
FC Botosani – Jagiellonia Białystok (Polonia – Liga 1)
FC Botosani – Zorya Luhansk (Ucraina -Liga 1)
FC Botosani – adversar nestabilit
FC Botosani – adversar nestabilit

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

astăzi, 17:03
168

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

astăzi, 16:11
108

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

astăzi, 15:31
190

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...