FC Botosani va juca sase meciuri amicale in Antalya! Vom intalni o formatie eliminata de Legia Varsovia din Europa League!

FC Botosani va juca sase meciuri amicale in Antalya! Vom intalni o formatie eliminata de Legia Varsovia din Europa League!
Conducerea clubului FC Botoşani a stabilit deja o parte din meciurile amicale pe care echipa le va disputa in cel de-al doilea cantonament.

Botosanenii vor susţine 6 partide de verificare, in cantonamentul din Antalya, intre 25 ianuarie - 10 februarie, împotriva unor adversari din Ungaria, Ucraina, Cehia, Slovacia şi Polonia.

Cel mai puternic adversar al FC Botosani vor fi ucrainienii de la FC Zorya Luhansk, formatie care se afla pe locul 3 in campionatul din tara vecina, iar in acest sezon al Europa League a fost eliminata din Play-Off-ul Europa League de Legia Varsovia, echipa care a mai trecut in rundele precende de FC Botosani si FC Kukesi.

Amicale:

FC Botosani – Békéscsaba 1912 (Ungaria – Liga 1)
FC Botosani – MFK Ružomberok (Slovacia – Liga 1)
FC Botosani – Jagiellonia Białystok (Polonia – Liga 1)
FC Botosani – Zorya Luhansk (Ucraina -Liga 1)
FC Botosani – adversar nestabilit
FC Botosani – adversar nestabilit

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
574

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
35

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...

Absolvenţi angajaţi la "Bursa locurilor de muncă"

astăzi, 13:43
381

Sute de absolvenţi din judeţul Botoşani au aprticipat, vineri, la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel...