LPF: Cabrera si Dimitrov in TOP 10 cei mai buni debutanti din Liga 1

LPF: Cabrera si Dimitrov in TOP 10 cei mai buni debutanti din Liga 1

 Radoslav Dimitrov  Ionut Tabultoc

În primele 23 de etape ale Ligii 1 Orange au evoluat 79 de debutanți, 25 autohtoni şi 54 străini. Site-ul LPF a selectat 10 astfel de jucători, care au impresionat încă din primul lor sezon în Liga 1 Orange.

In acest top se afla si doi jucatori de la FC Botosani, fiind vorba despre argentinianul Gonzalo Cabrera si bulgarul Radoslav Dimitrov. 

"Fundaşul dreapta bulgar s-a impus ca titular încă de la începutul sezonului. S-a remarcat prin desele urcări în atac, în urma cărora a oferit pase utile colegilor. A marcat un gol şi a bifat 5 pase decisive.", scrie LPF.ro despre Dimitrov. 



"Argentinianul crescut de Boca Juniors şi-a arătat clasa în special în a doua parte a sezonului, atunci când a avut un rol important în redresarea echipei moldave. În 20 de jocuri, acesta a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă.", sunt cuvintele care-l descriu pe Cabrera.

TOP 10 cei mai buni debutanti (LPF):


Harlem-Eddy Gnohere (Dinamo / 27 ani) 
Cristian Lopez (CFR Cluj / 26 ani)
Javier Hernandez (Poli Timişioara / 26 ani)
Adrian Bălan (FC Voluntari / 25 ani)
Gonzalo Cabrera (FC Botoşani / 26 ani)
Ovidiu Popescu (Poli Timişoara / 21 ani)
Radoslav Dimitrov (FC Botoşani / 27 ani) 
Miha Mevlja (Dinamo / 25 ani)
Abdellah Zoubir (Petrolul / 24 ani)
Mihai Voduţ (FC Voluntari / 21 ani)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
13

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
32

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
193

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...