FC BOTOŞANI - TRICOLORUL BREAZA, astazi de la ora 18:00

FC BOTOŞANI - TRICOLORUL BREAZA, astazi de la ora 18:00
FC Botoşani susţine astăzi, de la 18.00, ultimul meci pe teren propriu al sezonului în compania deja retrogradatei Tricolorul Breaza. Cum ultima impresie este foarte importantă, componenţii grupării botoşănene sunt decişi să obţină un rezultat favorabil şi să facă spectacol, astfel încât să mulţumească spectatorii care în acest sezon nu au avut ocazia să vadă prea multe victorii pe Municipal. În plus, tehnicianul Cristi Popovici a spus că echipa pe care o pregăteşte este favorită şi îşi doreşte să-şi respecte acest statut.

Pentru partida de astăzi, tehnicianul botoşănean nu va putea conta pe Marius Matei, Marius Dulceanu şi Alex Ciornei, toţi accidentaţi, şi nici pe Vali Geamăn, care a avut un accident de maşină în cursul zilei de duminică, în drumul de la Bacău spre Botoşani.

Înaintea acestei etape, FC Botoşani ocupă locul 9 cu 45 de puncte, iar oaspeţii poziţia 16 cu 25 de puncte. Cât priveşte pe Tricolorul Breaza, adversarul de astăzi al echipei FC Botoşani, antrenorul principal Cristi Popovici spune că această formaţie s-ar putea salva de la retrogradare în cazul în care Farul Constanţa sau FCM Bacău s-ar retrage din campionat.

"Buzău au probleme să nu încheie campionatul, Constanţa la fel, Bacăul la fel şi se pot agaţa de orice şansă de a rămâne. Au făcut contestaţie la jocul de acasă cu Farul. Poate să le dea o decizie favorabilă şi să câştige jocul. Vor încerca să scoată un rezultat bun pentru că nu văd de ce ar face deplasarea. O să încerce să obţină cât mai mult", Cristi Popovici, antrenor FC Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
160

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
247

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
109

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...