Record!!! Cel mai lung meci din istorie: 59-59! Arbitrul a oprit meciul dupa 10 ore

Record!!! Cel mai lung meci din istorie: 59-59! Arbitrul a oprit meciul dupa 10 ore

   sport.ro

Soft-ul de live-score de pe site-ul oficial al competitiei a rezistat doar pana la 49-49, apoi scorul a ajuns la 0-0! Arbitrul a decis sa opreasca meciul la scorul de 59-59. Meciul se va relua joi. Pe internet au parut si primele bancuri despre partida istorica de la Wimbledon!

Dupa 4-6, 6-3, 7-6, 6-7, meciul dintre Mahut (Franta) si Isner (SUA) va ramane in istorie prin proportiile scorului din setul decisiv. Cel mai lung meci de tenis din toate timpurile avusese loc in 2004, atunci cand Fabrice Santoro si Arnaud Clement au jucat timp de 6 ore si 33 de minute. Partida dintre Mahut si Isner a durat pana acum mai bine de 10 ore.
 
Meciul dintre Mahut si Isner bate record dupa record: La scorul de 59-59, raportul asilor este de 98-94, in favoarea americanului. Cei doi au intrat direct pe primele doua locuri in clasamentul celor mai multi asi intr-un meci. Precedentul record era de 78.

Recordul de game-uri a fost depasit chiar daca luam in calcul doar setul decisiv.

Cel care va castiga meciul va juca in turul urmator cu Thiemo De Bakker, care a batut azi in 5 seturi, 16-14 in decisiv.

Pe internet au aparut si primele bancuri legate de partida istorica:
"Mahut si Isner au prins o promotie si au inchiriat terenul pe trei zile!"


"`Meciul va continua si dupa ce se termina "Tanar si nelinistit"`

"August 2010: John Isner si Nicolas Mahut si-au anuntat oficial neparticiparea la US Open. Cei doi disputa la ora actuala setul decisiv din turul I de la Wimbledon"

(Sursa: Sport.ro)


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
81

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
110

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
172

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...