FC Botoșani transferă un mijlocaș brazilian: "E peste Boldrin când a venit în Liga 1" - VIDEO
SPORT

FC Botoșani continuă campania de achiziții, iar echipa lui Costel Enache îl va transfera pe Bruno Formigoni, un mijlocaș brazilian de 27 de ani. 

FC Botoșani transferă un mijlocaș brazilian: "E peste Boldrin când a venit în Liga 1" - VIDEO

Formigoni este adus în Liga 1 de impresarul Florin Vulturar, iar acesta va veni din postura de jucător liber de contract. Acesta evoluează la Esporte Clube XV de Novembro Piracicaba, din Liga a 4-a națională din Brazilia.

"Va fi un jucător interesant pentru campionatul românesc. Este peste nivelul lui Boldrin, când acesta a venit în Liga 1. În acest zile își va finaliza contractul în Brazilia și va veni să semneze cu FC Botoșani", a spus Vulturar pentru GSP.RO.

Formigoni este un jucător crescut Sao Paulo, iar în 2009 a jucat și la Cerezo Osaka, din Japonia. În rest, a mai jucat doar la echipe din Brazilia: Sao Paulo, Paulista FC, Figueirense, Guaratingueta, Red Bull, UR Trabalhadore, Bragantino, Batatais și America RN.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
135

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
275

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...