FC Botoşani şi-a prezentat noile achiziţii făcute în pauza competiţională

FC Botoşani şi-a prezentat achiziţiile făcute în pauza competiţională şi cu care va aborda finalul de campionat. Oficialii clubului s-au axat pe fotbalişti ofensivi pentru a întări cel mai slab compartiment, atacul. 

FC Botoşani şi-a prezentat noile achiziţii făcute în pauza competiţională

Astfel au fost aduşi trei jucători cu profil ofensiv, Bojan Golubovic, Cătălin Golofca şi Mircea Axente. A mai fost împrumutat mijlocaşul Vlad Achim şi adus înapoi fundaşul botoşănean Florin Acsinte. Reprezentanţii clubului au menţionat că se mai află în negocieri cu un jucător din compartimentul ofensiv.

Obiectivul menţionat de cei nou veniţi a fost calificarea în play-off şi calificarea într-o fază superioară în Cupa României. Momentan echipa se află pe locul 5 în campionat, dar la un singur punct de DInamo şi Viitorul, iar în Cupa României va întâlni CSMS Iaşi în sferturi. 

La capitolul plecări până acum au fost cele ale lui Laurenţiu Buş, cel mai bun marcator al echipei cu 7 reuşite, ce a optat pentru un transfer la Astra, Benjamin Kuku, împrumutat la Sepsi şi Mihai Bordeaianu, transferat la CFR Cluj. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teodorovici insista sa faca reduceri de personal la stat: Concedierile se decid pana la finalul acestui an

astăzi, 13:43
92

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca ar trebui facuta o analiza cu privire la schema de personal din ministere, deoarece exista institutii in care functiile de suport depasesc 30% si es...

Botoșani: 142 de absolvenți selectați de angajatori în urma Bursei locurilor de muncă, alți 19 tineri au fost angajați pe loc!

astăzi, 11:59
188

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean ...

Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori

astăzi, 11:21
588

Prognoza meteo anunţă temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna îşi intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunţate primele ninsori în R...