FC Botoșani este asigurată, chiar dacă Andrei va pleca: "Avem un Chindriș 2, mai bun decât Chindriș 1"

FC Botoșani este asigurată, chiar dacă Andrei va pleca: "Avem un Chindriș 2, mai bun decât Chindriș 1"

În ultimele sezoane, FC Botoșani a devenit cunoscută pentru tinerii jucători lansați pe Municipal. Mihai Bordeianu, Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Andrei Miron sau Andrei Burcă, și acum Andrei Chindriș, au explodat la Botoșani și au devenit obiectul transferului către o echipă mare din România, excepție făcând doar Chindriș, care încă este indecis.

Totuși, FC Botoșani speră să aibă jucătorii de valoare eligibili pentru regula U21, chiar dacă își va vinde vedetele în vară, Chindriș și Haruț.

„Eu nu fac transferuri decât atunci când este un accept din partea fotbaliştilor şi antrenorilor. Chindriş poate pleca în vară, acum nu pleacă. Dacă va pleca, avem un Chindriş 2, mai bun decât Chindriş 1. Nu îi dau numele, ca să nu îl cumpere FCSB.

În momentul întreruperii campionatului, aveam vreo şase oferte pentru jucători. Dar de atunci s-a închis totul. E esenţial să începem campionatul. Chindriş are o oferta scrisă din Grecia, până pe 15 trebuie să dea răspuns”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

Printre jucătorii tineri ce pot deveni titulari în sezonul următor se numără Marian Târșa, care era văzut titular încă de la început acestui sezon, dar a avut parte de o accidentare gravă.

Grecul Baxevanos, împrumutat de la Lazio, poate fi, de asemenea, o variantă foarte bună pentru apărare, acolo unde ar putea face pereche cu Adrian Moescu, care deja a debutat în prima divizie. George Cîmpanu este un alt jucător ce poate deveni titular din sezonul următor. Jucătorul de doar 19 ani a marcat deja 2 goluri, în acest sezon.

De asemenea, în acest moment, FC Botoșani are 2 tineri de mare potențial împrumutați la alte echipe: Dragoș Penescu la Universitatea Cluj și Alexandru Pitfor la Chindia Târgoviște.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat, sinceritate extremă pentru protestatarii care nu cred în coronavirus: Îi aşteptăm la spital. O parte din ei nu or să scape

Duminică, 12 Iulie 2020
850

Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a spus duminică seară într-o emisiune televizată că îi aşteaptă la spital pe cei care nu cred în coronavirus ...

Suntem izolați: Ungaria se alătură țărilor care restricționează accesul românilor spre Europa

Duminică, 12 Iulie 2020
1195

Românii care nu cred că noul coronavirus există, nu poartă măști de protecție și nici nu acceptă să respecte măsurile de prevenire a extinderii noului virus - ceea ce a dus, după cum ...

180 de lei pe lună pentru mâncare pentru pensionarii cu venituri mici

Duminică, 12 Iulie 2020
307

Pensionarii cu venituri mici, care au peste 75 de ani, vor primi tichete în valoare de 180 lei lunar pentru mâncare, se arată într-un proiect de ordonanță de urgență adoptat rec...