Andrei Chindriș, aproape de un transfer în Grecia

Andrei Chindriș, aproape de un transfer în Grecia

Andrei Chindriș poate ajunge în Grecia. Paok Salonic, fosta formație a lui Răzvan Lucescu, este pregătită să îl transfere pe internaționalul de juniori.

Iftime a confirmat, pentru ProSport, discuțiile avute cu cei din conducerea clubului elen și așteaptă un răspuns din partea lor.

„Vă pot spune…poate în premieră sau nici n-ar trebui să spun…acum are o ofertă scrisă, o să vedem dacă lucrurile merg mai departe, foarte, foarte bună din altă ţară. Până pe 15 e un timp de răspuns al lor, e o negociere cu fotbalistul şi pare o ofertă serioasă. Din Grecia! Cu FCSB am închis toată telenovela noastră atunci, în Săptămâna Patimilor, şi după aceea n-am mai revenit.

Mă bucur că Andrei are mintea la el, judecă foarte bine toate lucrurile astea. Adică nu i se aprind picioarele, călcâiele după orice ofertă şi vine la mine să plângă. El, de fapt, spune: Domnule Valeriu aș vrea să stau până în vară, vreau să joc, am nevoie să joc”, a declarat Iftime, pentru Prosport.

Chindriș ar urma să plece ca împrumut, pentru 120.000€, urmând să fie cumpătat definitiv dacă reușește să confirme în Grecia.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
429

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
208

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
177

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...