FC Botosani a adus un ultim omagiu fotbalistului Patrick Ekeng! FOTO
SPORT

FC Botosani a adus un ultim omagiu fotbalistului Patrick Ekeng! FOTO
Jucatorii de la FC Botosani, impreuna cu antrenorii si staff-ul administrativ au adus un ultim omagiu fotbalistului Patrick Ekeng, de la Dinamo Bucuresti, care si-a pierdut viata vineri seara, chiar pe terenul de fotbal.

Botosanenii au fost in jurul ore 16:30 pe stadionului Stefan cel Mare, care a devenit loc de pelerinaj, si au aprins lumanari in locul unde aseara, in minutul 70 al meciului dintre Dinamo si Viitorul, fotbalistul camerunez a facut infarct.

Pe langa FC Botosani, pe stadionul echipei Dinamo au mai fost Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, precum si Concordia Chijna.



Presedintele AFAN (Asociatia Fotbalistilor Amatori Si Nonamatori), Emilian Hulubei, s-a declarat revoltat de cele intamplate vineri seara pe stadionul din Stefan cel Mare si cere schimbarea regulamentelor.

"M-am saturat de mizeria din fotbalul nostru în care diletanți ocupa posturi cheie în cluburi. Oameni complet nepregătiți, veniți din alte domenii ne dau lecții de cum se conduce fotbalul. DUMNEZEU să-l odihnească pe Patrick Ekeng. Oare câți fotbaliști trebuie sa mai moara sa schimbam regulamentele? Sa obligam cluburile sa faca controale profesioniste? Nu sunt un adept al comunicării pe Facebook, dar în seara asta sunt scârbit de tot ce trăiesc în fotbalul din România, zi de zi. Sper ca la următorul comitet executiv al FRF sa discutăm aceste probleme și sa venim cu soluții concrete, nu cu promisiuni ieftine.", a declarat Emilian Hulubei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
397

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
141

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...