Dan Nistor: "Ne-a dat energia pentru a învinge"
SPORT

Dan Nistor: "Ne-a dat energia pentru a învinge"

   Foto: Digisport.ro

Dan Nistor e fericit că dinamoviștii i-au făcut cadou noului antrenor, Cosmin Contra, cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani, câștigat cu 1-0.

"A fost un meci foarte greu, cu o echipă care avea șanse la play-off dacă ne bătea azi. Sper ca și jocul rezultatelor să ne ajute. Dacă vom câștiga și celalte două meciuri cu 1-0 vom fi foarte fericiți. La pauză, Contra ne-a zis că noi suntem Dinamo, că trebuie să mergem peste adversari și că sigur vom câștiga. Ne-a îmbărbătat la pauză, ne-a dat energia necesară pentru a învinge. Eu cred că e un antrenor bun, tânăr, alături de care putem face lucruri frumoase", a declarat Nistor la Digisport.ro.

Mijlocașul "câinilor" speră ca succesul contra botosanenilor să fie urmat de victorii în ultimele două etape din sezonul regulat, cu CS U Craiova și Pandurii, care să ducă gruparea din Ștefan cel Mare în play-off-ul Ligii 1.

"Mai sunt două meciuri, sperăm la play-off. Trebuie să învingem şi să sperăm că rezultatul indirectelor ne ajută", a mai spus Dan Nistor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
533

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
157

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...