Cum si-a schimbat Leo Grozavu declaratiile in patru luni! De la "au venit jucatori mult mai titrati" la "haideti sa vedem de unde am luat noi jucatorii"
SPORT

Pe data de 4 februarie 2017, FC Botosani isi prezenta noile achizitii din pauza de iarna. La conferinta de presa de atunci se afla antrenorul Leo Grozavu, impreuna cu jucatorii Alberto Cobrea (52 de meciuri in Liga 1), Bogdan Ungurusan (197 de meciuri in Liga 1), Razvan Tincu (148 de meciuri in Liga 1), Endrick dos Santos, Alin Carstocea (72 de meciuri in Liga 1), Laurentiu Bus (74 de meciuri in Liga 1 si campion al Romaniei cu Otelul Galati) si Benjamin Kuku.

Cum si-a schimbat Leo Grozavu declaratiile in patru luni! De la "au venit jucatori mult mai titrati" la "haideti sa vedem de unde am luat noi jucatorii"

Tehnicianul botosanenilor ii lauda pe fotbalistii transferati, precizand ca lotul nu e slabit, ba din contra, au venit jucatori mult mai titrati.

"Am fost nevoiţi să renunţăm la anumiţi jucători din cauza salariilor pe care le aveau dar asta nu înseamnă că lotul a slăbit. Din contră. Au venit jucători mult mai titraţi faţă de alţi ani, în sensul că majoritatea dintrei ei au experienţă competiţională, au experienţă la nivelul primei ligi. Pe unii dintre ei îi cunosc foarte bine pentru că am lucrat cu ei", spunea atunci Leo Grozavu (detalii aici). 

Acum, la aproape patru luni de la acele declaratii, antrenorul celor de la FC Botosani s-a aratat dezamagit ca patronii clubului nu au facut investitii, ca au renuntat la anumiti jucatori foarte buni si au adus altii mai slabi.

"Vad ca toata lumea isi doreste Play-Off. Sunt niste obiective nerealiste. Play-Off la Botosani...cu cine concuram? Cu Caiova, Astra, Dinamo, Steaua, CFR Cluj. E greu sa te poti bate cu ei. Trebuie sa faci investitii majore. Noi am pierdut jucatori importanti in acest an. In conditiile in care ei ar fi fost pastrati si veneau si altii, probabil ca reuseam mai mult. In iarna am ramas iarasi fara o serie de jucatori. Haideti sa vedem de unde am luat noi jucatorii, ce aveau in spate. Entuziasm au toti, dar exista o limita la fiecare. Eu inteleg ca lumea e dezamagita, dar trebuie sa fim realisti. Ca sa poti mai mult trebuie sa faci investitii. Nu vreau ca peste 3 luni de zile sa strige lumea la mine ca eu sunt groparul, dupa ce timp de 4 ani de zile cred ca am facut niste lucruri care...poate ca multi le desconsidera. Mai mult nu pot sa fac. Las pe alticineva sa vina cu alta motivatie. Inca nu sunt hotarat. Eu vreau sa mai continui un an, dar sa vad ce se vrea pentru ca m-am saturat sa ma bat la retrogradare. Vreau sa ma bat pentru play-off, nu sa ma fac de ras.", a precizat Leo Grozavu, la finalul partidei cu CSM Poli Iasi.

Sa nu uitam ca fotbalistii adusi in iarna de FC Botosani sunt intradevar mult mai titrati decat jucatorii celor de la Pandurii Targu Jiu, adusi din Liga a II-a si a III-a si care au adunat 27 de puncte, cu doar 3 puncte mai putine decat botosanenii. Pe langa jucatorii enumerati la inceputul articolului mai sunt in lot Mihai Roman (167 de meciuri in Liga 1, 5 meciuri in Ligue 1, 6 meciuri in Europa League), Gabriel Vasvari (129 de meciuri in Liga 1 - toate la FC Botosani), Andrei Hergheligiu (95 de meciuri in Liga 1) sau Robert Elek (107 meciuri in Liga 1), asta in timp ce la Pandurii cei mai experimentati jucatori sunt Razvan Stanca, Paul Batin sau Daniel Stana.

Si sa nu uitam totusi ca ACS Poli Timisoara a inceput campionatul cu o penalizare de -14 puncte. Asta inseamna ca banatenii au facut atatea puncte cate au si botosanenii (30 de puncte), iar Poli Timisoara este condusa din teren de Marius Croitoru, fotbalist care a plecat de la Botosani dupa un conflict cu Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
404

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
720

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...