C.S.S. Botosani incepe sambata "lupta" in turneul semifinal de la Constanta! PROGRAM

C.S.S. Botosani incepe sambata "lupta" in turneul semifinal de la Constanta! PROGRAM
Începând de sâmbătă (31 mai) şi până miercuri (4 iunie) va avea loc, la Ovidiu, turneul semifinal al Juniorilor Republicani B (născuţi după 1 ianuarie 1997).

Participă patru echipe: CSS Botoşani, CSMS Iaşi, Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul. Se va juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare. Miza acestui turneu este foarte mare, câştigătoarea competiţiei obţinând calificarea în finala Campionatului Naţional de Juniori Republicani B.

Pentru victorie se vor acorda trei puncte, iar învinsa nu va primi niciun punct. În cazul în care o partidă se va încheia la egalitate se vor executa lovituri de departajare. Formaţia învingătoare după penalty-uri va primi două puncte, iar învinsa un punct.

Programul turneului semifinal al Juniorilor B de la Ovidiu:

Sâmbătă, 31 mai 2014:

ora 18.00: FC Viitorul - CSS Botoşani
ora 20.00: Dinamo Bucureşti - CSMS Iaşi

Luni, 2 iunie 2014:

ora 18.00: FC Viitorul - CSMS Iaşi
ora 20.00: CSS Botoşani - Dinamo Bucureşti

Miercuri, 4 iunie 2014:

ora 10.00: Dinamo Bucureşti - FC Viitorul
ora 10.00: CSMS Iaşi - CSS Botoşani *

*Toate partidele se vor disputa în complexul Academieie de Fotbal "Gheorghe Hagi", de la Ovidiu, cu excepţia jocului CSMS Iaşi - CSS Botoşani, care este programat pe stadionul "Orăşenesc" Ovidiu.

Câştigătoarea turneului semifinal va obţinea calificarea în finala Campionatului Naţional de Juniori Republicani B, programată pe 14 iunie.

În aceeaşi zi se va disputa şi finala mică, pe care şi-o vor disputa ocupantele poziţiilor secunde din cele două turnee semifinale de Juniori B.

Celălalt turneu semifinal va fi găzduit de Arad şi reuneşte la start echipele: ACS UTA Bătrâna Doamnă, CSU Craiova, FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj şi Universitatea Cluj.

sursa: academiahagi.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de accident după ce şi-a luat soţia la palme în maşină!

astăzi, 09:11
902

Ceea ce se anunţa un accident rutier s-a dovedit a fi cu totul altceva.Aflată la volanul unui autoturism Dacia Sandero, o femeie de 49 de ani, din Botoşani, a fost lovită de soţul ei, î...

Suspect de contrabandă cu ţigări, trimis la judecată!

astăzi, 08:40
240

Aproape de mijlocul lunii iulie, Vlad G., de 22 de ani, devenea ţinta poliţiştilor de frontieră care aflaseră că tânărul se ocupă cu contrabanda cu ţigări. Ca atare, au organizat o ac...

Apel la 112 taxat scump! Atentatorul de la mall-ul botoşănean a fost condamnat de judecători

astăzi, 07:44
1993

În primele zile ale lunii ianuarie, un apel la 112 alarma un oraş întreg: în mall ar fi o bombă. Autorul, un tânăr de 35 de ani, supărat pe partenera de viaţă că î...