Costel Enache: Recunosc că speram că vom lua cele trei puncte în acest meci

FC Botoşani a remizat alb cu Juventus Bucureşti şi şi-a continuat seria de meciuri fără victorie cu care a încheiat anul 2017.

Costel Enache: Recunosc că speram că vom lua cele trei puncte în acest meci

FC Botoşani a remizat alb cu Juventus Bucureşti şi şi-a continuat seria de meciuri fără victorie cu care a încheiat anul 2017. A ajuns la patru partide în care nu a reuşit să câştige, iar acum are mari emoţii în privinţa unei clasări în primele şase echipe la finalul sezonului regulat.

 

"Sunt destul de îngrijorat şi, cu dezamăgire în suflet, recunosc că speram că vom lua cele trei puncte în acest meci. Ne-ar fi ajutat să avem un confort mental, un confort în clasament" , a declarat antrenorul lui FC Botoşani, Costel Enache.

Antrenorul a atras atenţia şi înaintea meciului că elevii săi nu sunt destul de concentraţi pentru a-şi îndeplini obiectul în această partidă. Rezultatul duce echipa pe locul 6 cu 36 de puncte. 

"Presiune este peste tot. Am jucat la tot felul de echipe, atât la retrogradare, cât şi la cele care se luptau la titlu. Presiunea este peste tot, dar atunci când intrăm în teren trebuie fiecare să ştim ce avem de făcut. E un pas mare înapoi pentru noi, pentru că aveam mare nevoie de o victorie. Mai avem trei meciuri şi sper să scoatem maximum din ele" , a spus Vlad Achim.

 
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
313

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
159

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...