Costel Enache: "Sperăm într-o organizare bună, concentrare, atitudine extraordinară și o zi bună prinsă de băieții noștri"

Costel Enache: "Sperăm într-o organizare bună, concentrare, atitudine extraordinară și o zi bună prinsă de băieții noștri"

Noul sezon competițional va începe în weekendul 20-22 iulie. Roş-alb-albaştrii vor debuta în deplasare cu CFR Cluj, campioana României. După debutul de foc din Gruia cu CFR Cluj, FC Botoșani va primi pe teren propriu vizita nou-promovatei AFC Hermannstadt.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, s-a declarat mulțumit de echipa sa, el declarând, în cadrul unei conferințe de presă susținută joi, că botoșănenii pleacă cu șansa a doua, însă "în sport șansa a doua poate fi valorificată foarte bine".

"Sunt și eu curios să vedem la ce nivel suntem față de competitorii din acest an, lucrurile s-au desfășurat foarte rapid, am avut foate multe schimbări în cadrul clubului, suntem un pic într-o incertitudine față de potențialul nostru sau cel puțin eu mă simt într-o incertitudine față de potențialul din acest moment. În același timp am mare încredere, am văzut o implicare multă a jucătorilor în antrenamente și jocuri, există emulație în cadrul jocului și asta e foarte important. E absolut normal să plecăm cu șansa a doua, jucăm cu campioana și recenta câștigătoare a Supercupei României, o echipă cu calitate, cu investiții foarte mari, dar în sport șansa a doua poate fi valorificată foarte bine. Sperăm într-o organizare bună, concentrare, atitudine extraordinară și o zi bună prinsă de băieții noștri", a spus Costel Enache.

Antrenorul FC Botoșani a mai spus că se bazează pe energia jucătorilor tineri. "Deși ați văzut foarte mulți jucători noi să știți că pentru meciul acesta nu-i avem pe toți la dispoziție. Martin Fraisl e cu semnul întrebării, Brekalo, Papa, Pițian și Ongenda sub nici o formă, deci pentru meciul acesta suntem un pic în dezechilibru. Dar sub nici o formă nu plecăm cu gânduri de excursie, avem un nucleu bine pus la punct care a făcut o treabă bună în campionatul trecut și sunt omogeni și sincronizați în acest moment, iar cei care vor veni cu energii noi, la jucătorii tineri, la Mihai Roman, vor fi plusuri pentru echipa noastră", a declarat antrenorul princiapal al FC Botoșani, Costel Enache.

Programul turului pentru FC Botoșani

Etapa I: CFR Cluj – FC Botoșani

Etapa II: FC Botoșani – AFC Hermannstadt

Etapa III: U Craiova 1948 – FC Botoșani

Etapa IV: FC Botoșani- Astra

Etapa V: CSM Poli Iași – FC Botoșani

Etapa VI: FC Botoșani- Sepsi Sf. Gheorghe

Etapa VII: FCSB- FC Botoșani

Etapa VIII: Dunărea Călărași- FC Botoșani

Etapa IX: FC Botoșani- Concordia Chiajna

Etapa X: FC Voluntari- FC Botoșani

Etapa XI: FC Botoșani- Dinamo

Etapa XII: Gaz Metan- FC Botoșani

Etapa XIII: FC Botoșani- Viitorul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
275

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
476

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
141

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...