Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Antrenorul FC Botoşani a răbufnit prima dată, public, împotriva arbitrilor. Costel Enache a reclamat că primul gol marcat de FCSB a fost din offside. 

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar împotriva echipei sale.

Tehnicianul a spus că jucătorii săi au intrat timizi în joc, în mod neexplicabil şi golul primit chiar înainte a se intra la vestiare. În opinia acestuia înfrângerea este mai greu de digerat din punctul de vedere al scorului final, nu neapărat al jocului prestat. 

„Nu este o seară bună, e tristă şi greu de digerat. Înfrângere mai greu de digerat din punct de vedere al scorului, nu neapărat al jocului. Fotbalul este un joc predispus greşelilor şi noi greşim şi arbitrii, dar nu ştiu de ce totdeauna împotriva noastră. E greu să pleci la pauză, în ultimul minut cu un gol primit din offside. Nu suntem favoriţi la play-off, ne luptăm pentru şansa pe care ne-am creat-o singuri. Poate trecem printr-un moment defavorabil şi poate sunt destabilizări mentale după un rezultat nefavorabil. Poate fi un complex cu FCSB, parcă nu am avut aceeaşi încredere ca de obicei. Prima repriză a fost un pic prea timidă de cât ar fi trebuit. Trebuie să tragem o linie să vedem care e problema. M-aş bucura dacă ar fi un complex doar împotriva unui singur club", a declarat Costel Enache. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
159

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
244

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
104

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...