Costel Enache, după înfrângerea cu CSMS Iaşi: Batem pasul pe loc şi, din păcate, nu mai avem timp să dregem lucrurile

Antrenorul FC Botoşani s-a declarat dezamăgit de rezultatul de la finalul meciului cu CSMS Iaşi şi susţine că ultimile două partide trebuie câştigate de elevii săi pentru a mai putea spera la play off. 

Costel Enache, după înfrângerea cu CSMS Iaşi: Batem pasul pe loc şi, din păcate, nu mai avem timp să dregem lucrurile

O greşeală de moment a costat meciul din deplasare de la Iaşi în opinia tehnicianului care a mai spus că va trage o concluzie după ce va revedea partida. 

"Concluzia o voi trage după ce voi revedea meciul. În prima repriză cred că am făcut un joc defensiv bun, nu a fost o repriză rea. Am avut ceva oportunități, dar n-am avut decizia foarte clară la finalizare. O simplă scăpare de moment ne-a costat. Batem pasul pe loc și, din păcate, nu prea mai avem timp să dregem lucrurile. Mai avem două meciuri pe care suntem obligați să le câștigăm", a declarat Costel Enache.

La rândul său, Cătălin Golofca a recunoscut că lui şi colegilor săi nu le iese jocul, după remiza cu Juventus şi înfrângerea cu CSMS Iaşi. 

"Am stat pe locurile de play-off până acum, iar acum am ieșit. Mai avem două meciuri. Nu e totul pierdut. Mister așa a pregătit jocul. Am atacat după golul primit. Avem un lot foarte bun, ne pregătim foarte bine, dar nu ne iese jocul. Vom munci în continuare. Eu m-am reacomodat, dar, din păcate, nici eu nu i-am putut ajuta. Am așteptări mai mari de la mine" , a declarat Cătălin Golofca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
16

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
116

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
75

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...