Cornel Sfaiter: "La momentul acesta nu stiu daca vom mai aduce alti jucatori. Kone era bun"

Cornel Sfaiter: "La momentul acesta nu stiu daca vom mai aduce alti jucatori. Kone era bun"
Presedintele echipei FC Botosani, Cornel Sfaiter, s-a declarat multumit de transferul pe care l-a realizat, marti seara, si anume imprumutul lui Nelut Rosu de la Concordia Chiajna.

Sfaiter spune ca atat el, cat si Leo Grozavu, care l-a antrenat pe Rosu la Luceafarul Oradea, si-au dorit ca fotbalistul sa ajunga la FC Botosani. Presedintele botosanenilor a anuntat ca acesta este ultimul jucator care ajunge la FC Botosani in aceasta pauza.

"Stiti ca inainte de reunire am declarat ca ne trebuie un fundas de picior stang, pe care l-am adus sa-l vedem si un numar 8, acel mijlocas central din careul de 16 m pana in careul advers de 16 m. Nelut Rosu este un jucator tanar, pe care Leo il stie si este jucatorul pe care l-a vrut el, dar si eu l-am dorit la echipa. Este pacat ca e doar pe un an de zile imprumutat, dar asta este. Rosu a lucrat si cu Leo la Oradea si sper sa se adapteze si sa joace bine. La momentul acesta nu stiu daca vom mai aduce alti jucatori, doar daca va aparea ceva extraordinar: fie o oferta de nerefuzat pentru un jucator, fie sa gasim noi un jucator mult mai bun decat ce avem noi si sa-i facem loc.", a declarat Cornel Sfaiter pentru Stiri.Botosani.ro.

Intrebat daca va face o noua oferta ivorianului Seydou Kone, care este pe val in liga secunda franceza, Sfaiter a precizat ca: "Era bun Kone. Noi l-am vrut iarna trecuta si nu a vrut sa vina. Era bun pentru atacul nostru, dar nu se pune problema unei oferte noi."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
436

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...