ASTAZI: Simona Halep joaca pentru un loc in semifinale la Wimbledon! Sharapova a fost eliminata!

ASTAZI: Simona Halep joaca pentru un loc in semifinale la Wimbledon! Sharapova a fost eliminata!
Simona Halep va juca pentru un loc în semifinalele turneului de la Wimbledon contra finalistei de anul trecut, Sabine Lisicki (locul 19 WTA), incepand cu ora 14:00, in direct pe Digisport 1.

Jucătoarea din Germania, cap de serie numărul 19, a trecut în trei seturi de Yaroslava Shvedova, scor 6-3, 3-6, 6-4.Lisicki și Halep s-au întâlnit pâna acum de trei ori, ultimele două partide fiind adjudecate de româncă. Jucătoarea antrenată de Wim Fissette s-a impus chiar anul acesta, la Madrid.

Lisicki este pe locul 19 WTA, iar cea mai bună poziţie ocupată a fost 12, în 2012. Jucătoarea germană se simte excelent pe iarbă, iar la Wimbledon a obţinut cele mai bune rezultate din carieră.

Simona Halep o putea intalni in semifinale pe Maria Sharapova, favorită 5 la Wimbledon, insa aceasta a părăsit competiția în faza optimilor de finală, după ce a pierdut partida cu nemțoaica Angelique Kerber (favorită 9), scor 6-7(4), 6-4, 4-6.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
389

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
692

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
195

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...