Antrenorul Poli Iaşi, nervos înaintea meciului cu FC Botoşani: "Nu sunt glugă de coceni. Aflu din presă și Facebook ce jucători vin"

Stoican, 41 de ani, s-a enervat la conferința de presă și a făcut scandal din cauza transferurilor făcute de conducere, peste capul său.

Antrenorul Poli Iaşi, nervos înaintea meciului cu FC Botoşani: "Nu sunt glugă de coceni. Aflu din presă și Facebook ce jucători vin"

 

"Doar atât am cerut: vreau să îmi dau acordul din punct de vedere sportiv pentru orice jucător. Nu am o problemă cine îi aduce, am o problemă ca nu sunt informat. Sunt antrenorul echipei. Mi s-a spus «Flavius, tu vei fi informat de orice, din punct de vedere sportiv». Mă trezesc că citesc în presă, pe Facebook sau îmi spun jucătorii: «Mister a mai venit încă un băiat». Doamne-ajută, să vină toţi. Dar e vorba de mine. Flavius Stoican antrenează la momentul ăsta ce are la dispoziţie. Eu, în plin campionat, evaluez jucători. Mi se pare strigător la cer. Se spune că lucrurile sunt bine.

Nu poate să vină cineva aici, care nu ştiu pe unde era anul trecut, să îmi spună că pot să îl dau afară pe ăla, pe ăla şi pe ăla. Băi, cine eşti, mă, Dumnezeu? «Nu, eu sunt şmecher». Cine eşti, mă? Ce-i aicea, mă? Unde suntem? E sat fără câini? De aceea jucătorii sunt dezamăgiţi. Asta e realitatea. Sunt dezamăgiţi că cineva să vorbească: «Bă, tu ştii cine sunt eu? Băi, băiatule, eu tai şi spânzur».Băi, tată, du-te, bă, acasă la tine! Du-te, băi, tată!

Să se ţină cont de părerea mea, că de aia sunt antrenor. Doar să fiu întrebat «Ai nevoie de atacantul cutare?» Şi hai să-l analizăm! Poate greşim, că toţi mai greşim. Dar nu, noi vedem că-i penibil şi noi continuăm, «Mamă, ce bun e». Întreabă-mă şi pe mine, că nu sunt glugă de coceni", a declarat Flavius Stoican, potrivit TV Telekom Sport.

 

Spune-ne opinia ta