Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"

Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"
După patru remize şi două eşecuri bifate în acest debut de sezon, Petrolul Ploiesti vrea cu orice pret sa castiga meciul din aceasta seara cu FC Botosani, incepand cu ora 21:00. 

Chiar dacă au avut prestaţii bune în primele şase etape ale acestui sezon, “lupii nu s-au întâlnit, deocamdată, cu victoria, lucru care, fără doar şi poate, pune o presiune suplimentară pe umerii elevilor lui Tibor Selymeş.

“Avem nevoie de puncte, trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ. Putem să câştigăm, la fel cum puteam să o facem în fiecare joc pe care l-am disputat în acest campionat, dar, din păcate, iată că avem doar patru puncte obţinute în şase etape! E foarte puţin, mă aşteptam la mult mai mult, însă, după cum s-a văzut, cea mai mare greşeală a noastră a fost aceea că n-am reuşit să înscriem mai multe goluri. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar am concretizat prea puţine dintre ele.", a spus Tibor Selymes.

“Până acum tot vorbeam de ghinion, dar cred, totuşi, că e vorba şi de alţi factori. Aducem mingea foarte uşor în faţa porţii, însă acolo trebuie să fim mai concentraţi, mai calmi, mai aşezaţi, mai informaţi şi trebuie să marcăm. E vorba de calitatea execuţiilor, dar şi de modul în care este gândită faza respectivă. Aici este problema.", a continuat tehnicianul “gaben-albaştrilor.

Antrenorul petroliştilor este, însă, convins că aceste probleme pot fi depăşite în confruntarea de mâine, cu FC Botoşani.

“Botoşaniul este o echipă care joacă de mult timp cu acest lot, o formaţie bună, greu de învins. Sper să jucăm bine, dar să şi marcăm, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Am încă dubii în ceea ce priveşte primul 11 pe care îl vom alinia mâine seară, sper să fiu inspirat şi să aleg cea mai bună formula. Îmi doresc ca fanii să fie, în continuare alături de echipa noastră, să ne încurajeze şi sunt sigur că, după ce vom obţine prima victorie, rezultatele pozitive se vor lega.", a conchis Tibor Selymes.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
126

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
210

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
96

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...