Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"

Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"
După patru remize şi două eşecuri bifate în acest debut de sezon, Petrolul Ploiesti vrea cu orice pret sa castiga meciul din aceasta seara cu FC Botosani, incepand cu ora 21:00. 

Chiar dacă au avut prestaţii bune în primele şase etape ale acestui sezon, “lupii nu s-au întâlnit, deocamdată, cu victoria, lucru care, fără doar şi poate, pune o presiune suplimentară pe umerii elevilor lui Tibor Selymeş.

“Avem nevoie de puncte, trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ. Putem să câştigăm, la fel cum puteam să o facem în fiecare joc pe care l-am disputat în acest campionat, dar, din păcate, iată că avem doar patru puncte obţinute în şase etape! E foarte puţin, mă aşteptam la mult mai mult, însă, după cum s-a văzut, cea mai mare greşeală a noastră a fost aceea că n-am reuşit să înscriem mai multe goluri. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar am concretizat prea puţine dintre ele.", a spus Tibor Selymes.

“Până acum tot vorbeam de ghinion, dar cred, totuşi, că e vorba şi de alţi factori. Aducem mingea foarte uşor în faţa porţii, însă acolo trebuie să fim mai concentraţi, mai calmi, mai aşezaţi, mai informaţi şi trebuie să marcăm. E vorba de calitatea execuţiilor, dar şi de modul în care este gândită faza respectivă. Aici este problema.", a continuat tehnicianul “gaben-albaştrilor.

Antrenorul petroliştilor este, însă, convins că aceste probleme pot fi depăşite în confruntarea de mâine, cu FC Botoşani.

“Botoşaniul este o echipă care joacă de mult timp cu acest lot, o formaţie bună, greu de învins. Sper să jucăm bine, dar să şi marcăm, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Am încă dubii în ceea ce priveşte primul 11 pe care îl vom alinia mâine seară, sper să fiu inspirat şi să aleg cea mai bună formula. Îmi doresc ca fanii să fie, în continuare alături de echipa noastră, să ne încurajeze şi sunt sigur că, după ce vom obţine prima victorie, rezultatele pozitive se vor lega.", a conchis Tibor Selymes.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
202

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...

Accident pe contrasens: trei maşini avariate de un şofer băut

astăzi, 10:37
935

S-a întâmplat vineri, pe strada Săvenilor, cu sens unic, din municipiul Botoşani când tânărul a ales să circule pe contrasens, dinspre Împărat Traian spre Independen...

Preşedintele Consiliului Judeţean îşi prezintă activitatea din ultimii doi ani

astăzi, 10:09
247

Consilierii judeţeni din opoziţie vor avea ocazia să afle ce s-a întâmplat în Consiliul Judeţean şi în instituţiile subordonate în ultimii doi ani, cu ocazia prezen...