Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"

Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"
După patru remize şi două eşecuri bifate în acest debut de sezon, Petrolul Ploiesti vrea cu orice pret sa castiga meciul din aceasta seara cu FC Botosani, incepand cu ora 21:00. 

Chiar dacă au avut prestaţii bune în primele şase etape ale acestui sezon, “lupii nu s-au întâlnit, deocamdată, cu victoria, lucru care, fără doar şi poate, pune o presiune suplimentară pe umerii elevilor lui Tibor Selymeş.

“Avem nevoie de puncte, trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ. Putem să câştigăm, la fel cum puteam să o facem în fiecare joc pe care l-am disputat în acest campionat, dar, din păcate, iată că avem doar patru puncte obţinute în şase etape! E foarte puţin, mă aşteptam la mult mai mult, însă, după cum s-a văzut, cea mai mare greşeală a noastră a fost aceea că n-am reuşit să înscriem mai multe goluri. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar am concretizat prea puţine dintre ele.", a spus Tibor Selymes.

“Până acum tot vorbeam de ghinion, dar cred, totuşi, că e vorba şi de alţi factori. Aducem mingea foarte uşor în faţa porţii, însă acolo trebuie să fim mai concentraţi, mai calmi, mai aşezaţi, mai informaţi şi trebuie să marcăm. E vorba de calitatea execuţiilor, dar şi de modul în care este gândită faza respectivă. Aici este problema.", a continuat tehnicianul “gaben-albaştrilor.

Antrenorul petroliştilor este, însă, convins că aceste probleme pot fi depăşite în confruntarea de mâine, cu FC Botoşani.

“Botoşaniul este o echipă care joacă de mult timp cu acest lot, o formaţie bună, greu de învins. Sper să jucăm bine, dar să şi marcăm, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Am încă dubii în ceea ce priveşte primul 11 pe care îl vom alinia mâine seară, sper să fiu inspirat şi să aleg cea mai bună formula. Îmi doresc ca fanii să fie, în continuare alături de echipa noastră, să ne încurajeze şi sunt sigur că, după ce vom obţine prima victorie, rezultatele pozitive se vor lega.", a conchis Tibor Selymes.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertismentul drumarilor pentru șoferi: NU plecați la drum fără să vă informați cu privire la starea carosabilului!

astăzi, 08:42
43

Drumarii le recomandă participanților la trafic să circule cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea prealabilă cu privire la starea carosabilului din zonele tr...

Rezultatele finale la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice, la Botoșani!

astăzi, 08:01
127

Județul Botoșani va avea reprezentanți la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice, care se va desfășura în perioada 31 martie-6 aprilie 2018, în Dâmbovița - pentru lim...

În memoria eroilor salvatori: Trei ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă!

astăzi, 07:20
648

Zi tristă pentru Ambulanța Botoșani. În urmă cu trei ani, pe data de 19 martie 2015, un ambulanțier murea în misiune, iar colegii trag astăzi un semnal de alarmă cu privire la prior...