Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"

Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"
După patru remize şi două eşecuri bifate în acest debut de sezon, Petrolul Ploiesti vrea cu orice pret sa castiga meciul din aceasta seara cu FC Botosani, incepand cu ora 21:00. 

Chiar dacă au avut prestaţii bune în primele şase etape ale acestui sezon, “lupii nu s-au întâlnit, deocamdată, cu victoria, lucru care, fără doar şi poate, pune o presiune suplimentară pe umerii elevilor lui Tibor Selymeş.

“Avem nevoie de puncte, trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ. Putem să câştigăm, la fel cum puteam să o facem în fiecare joc pe care l-am disputat în acest campionat, dar, din păcate, iată că avem doar patru puncte obţinute în şase etape! E foarte puţin, mă aşteptam la mult mai mult, însă, după cum s-a văzut, cea mai mare greşeală a noastră a fost aceea că n-am reuşit să înscriem mai multe goluri. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar am concretizat prea puţine dintre ele.", a spus Tibor Selymes.

“Până acum tot vorbeam de ghinion, dar cred, totuşi, că e vorba şi de alţi factori. Aducem mingea foarte uşor în faţa porţii, însă acolo trebuie să fim mai concentraţi, mai calmi, mai aşezaţi, mai informaţi şi trebuie să marcăm. E vorba de calitatea execuţiilor, dar şi de modul în care este gândită faza respectivă. Aici este problema.", a continuat tehnicianul “gaben-albaştrilor.

Antrenorul petroliştilor este, însă, convins că aceste probleme pot fi depăşite în confruntarea de mâine, cu FC Botoşani.

“Botoşaniul este o echipă care joacă de mult timp cu acest lot, o formaţie bună, greu de învins. Sper să jucăm bine, dar să şi marcăm, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Am încă dubii în ceea ce priveşte primul 11 pe care îl vom alinia mâine seară, sper să fiu inspirat şi să aleg cea mai bună formula. Îmi doresc ca fanii să fie, în continuare alături de echipa noastră, să ne încurajeze şi sunt sigur că, după ce vom obţine prima victorie, rezultatele pozitive se vor lega.", a conchis Tibor Selymes.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1222

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
431

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
310

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...