Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"

Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes: "Trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ"
După patru remize şi două eşecuri bifate în acest debut de sezon, Petrolul Ploiesti vrea cu orice pret sa castiga meciul din aceasta seara cu FC Botosani, incepand cu ora 21:00. 

Chiar dacă au avut prestaţii bune în primele şase etape ale acestui sezon, “lupii nu s-au întâlnit, deocamdată, cu victoria, lucru care, fără doar şi poate, pune o presiune suplimentară pe umerii elevilor lui Tibor Selymeş.

“Avem nevoie de puncte, trebuie să câştigăm jocul cu FC Botoşani cu orice preţ. Putem să câştigăm, la fel cum puteam să o facem în fiecare joc pe care l-am disputat în acest campionat, dar, din păcate, iată că avem doar patru puncte obţinute în şase etape! E foarte puţin, mă aşteptam la mult mai mult, însă, după cum s-a văzut, cea mai mare greşeală a noastră a fost aceea că n-am reuşit să înscriem mai multe goluri. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar am concretizat prea puţine dintre ele.", a spus Tibor Selymes.

“Până acum tot vorbeam de ghinion, dar cred, totuşi, că e vorba şi de alţi factori. Aducem mingea foarte uşor în faţa porţii, însă acolo trebuie să fim mai concentraţi, mai calmi, mai aşezaţi, mai informaţi şi trebuie să marcăm. E vorba de calitatea execuţiilor, dar şi de modul în care este gândită faza respectivă. Aici este problema.", a continuat tehnicianul “gaben-albaştrilor.

Antrenorul petroliştilor este, însă, convins că aceste probleme pot fi depăşite în confruntarea de mâine, cu FC Botoşani.

“Botoşaniul este o echipă care joacă de mult timp cu acest lot, o formaţie bună, greu de învins. Sper să jucăm bine, dar să şi marcăm, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Am încă dubii în ceea ce priveşte primul 11 pe care îl vom alinia mâine seară, sper să fiu inspirat şi să aleg cea mai bună formula. Îmi doresc ca fanii să fie, în continuare alături de echipa noastră, să ne încurajeze şi sunt sigur că, după ce vom obţine prima victorie, rezultatele pozitive se vor lega.", a conchis Tibor Selymes.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă dispărută de câteva zile, căutată de poliție!

astăzi, 13:39
454

La data de 25 septembrie, mama persoanei în cauză a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că la data de 11 septembrie 2017, fiica sa, Sîrbu Ramona, diagnosticată cu afecţiu...

Expertiza a confirmat: Probleme la blocul de pe Primăverii încă din construcţie!

astăzi, 12:37
356

Expertiza realizată de un specialist din Iaşi la blocul de pe strada Primăverii a confirmat o ipoteză lansată după explozie şi anume aceea că există vicii ascunse, din faza de construcţie a ...

Raed Arafat şi şefi din SMURD, aşteptaţi la Botoşani la sfârşitul săptămânii

astăzi, 12:34
283

Duminică, la Botoşani sunt aşteptaţi Raed Arafat, şeful DSU şi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, precum şi prof.dr. Diana Cimpoeşu, şeful SMURD pe regiunea Moldovei, in...