Croitoru a ajuns la echipa impotriva careia nu a putut juca, fiind lasat acasa de Leo Grozavu!

Croitoru a ajuns la echipa impotriva careia nu a putut juca, fiind lasat acasa de Leo Grozavu!
Fostul căpitan al FC Botoşani, Marius Croitoru a ajuns la un acord cu ACS Poli Timişoara, cu care a semnat un acord valabil pe un an de zile cu opţiune pentru încă un an.

Daniel Stanciu, managerul sportiv al clubului de pe Bega, a confirmat transferul şi a spus că ACS Poli Timişoara a dus lipsă de un jucător ca Marius Croitoru. 

Marius e un jucător pe care îl doream foarte mult atât eu cât şi stafful tehnic. Am suferit mult în această zonă a terenului, a declarat Daniel Stanciu.

Ciudat este ca Marius Croitoru nu a putut evolua in startul acestui sezon impotriva echipei ACS Poli Timisoara, dupa ce a fost lasat acasa de antrenorul Leo Grozavu, desi jucatorul a spus ca era apt de joc.

Croitoru va debuta pentru noua sa formaţie în meciul de sâmbătă de pe Dan Păltinişanu pe care ACS Poli îl va susţine cu cei de la CS "U" Craiova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
6

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
50

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
863

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...