Andrei Burlacu sarbatoreste primul gol in Liga 1 cu antrenamente! FOTO, VIDEO
SPORT

Botosaneanul Andrei Burlacu, in varsta de 20 de ani, fotbalistul celor de la Universitatea Craiova, a reusit in ultima etapa primul gol in Liga 1.

Andrei Burlacu sarbatoreste primul gol in Liga 1 cu antrenamente! FOTO, VIDEO

Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, i-a tinut pe jucatori la antrenamente pana miercuri, dupa care le-a dat liber pana luni. Andrei Burlacu a venit acasa si a sarbatorit golul tot cu antrenamente. Joi s-a antrenat alaturi de pustii de la CSS Botosani, pregatiti de prof. Daniel Schiopu, antrenorul care l-a lansat in fotbalul mare. 

Pustii au fost extrem de incantat sa aiba la antrenamente un tanar jucator care joaca in Liga 1 si care in urma cu 3 ani pleca tot de la CSS Botosani. 


("Andrei Burlacu antrenament cu CSS Botosani ⚽️ Nu a uitat de unde a plecat si poate mai "molipseste" pe cineva de Universitatea Craiova" - mesajul scris pe Facebook de prof. Daniel Schiopu)

Vineri dimineata, Andrei Burlacu s-a antrenat din nou, pentru a fi in forma maxima pentru meciul cu CFR Cluj de etapa viitoare, dar si pentru cel cu Dinamo. Burlacu a comentat primul sau gol in Liga 1 intr-o emisiune la Digi24 Craiova.

"M-am uitat la Dimi (n.red. Dimitrov) si am crezut ca-mi va pasa in spate. M-am uitat in ochii lui si l-am asteptat. Ne-am corelat privirile si mi-a facut semn sa atac prima bara. Am stiut imediat ce trebuie sa fac si ma bucur penntru primul gol in Liga 1. Urmeaza doua meciuri grele. Ne gandim acum la cel cu CFR Cluj. Trebuie sa mergem acolo cu gandul la victorie, sa avem o atitudine buna pe teren si sa aducem cele trei puncte la Craiova", a declarat Andrei Burlacu pentru Digi24.
 
Burlacu a fost in probe la FC Botosani, la varsta de 17 ani, chiar inainte sa semneze cu Universitatea Craiova, insa a fost refuzat de Leo Grozavu, antrenorul de atunci a botosanenilor, pe motiv ca nu poate alerga.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
33

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
355

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
192

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...