Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Botosaneanul Andrei Burlacu, a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani, club unde mijlocasul stanga al Universitatii Craiova si-a facut junioratul sub comanda profesorului Daniel Schiopu.

Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Andrei Burlacu se afla in vacanta la Botoşani, iar joi după-amiază a participat la antrenamentul grupei 2003 de la CSS Botoşani, copii pregătiţi de prof. Daniel Şchiopi. Burlacu nu a venit cu mana goala, având pentru tinerii fotbaliştii cadouri atât din partea sa, cat si din partea Universităţii Craiova (rucsac, fanion, dulciuri, postere). 

”Va mulţumesc ca aţi venit. Sunt fericit ca ma aflu din nou alături de voi. Sunt emoţionat, deoarece ma uit la voi si ma revăd pe mine acum câţiva ani. Eu tot de jos am plecat, de la grupa domnului profesor. Am amintiri frumoase aici si am vrut sa fiu din nou alături de voi. Va urez din partea mea si a clubului Universitatea Craiova, Sărbători Fericite alături de familiile voastre.”, le-a spus Andrei Burlacu juniorilor botoşăneni.

La finalul antrenamentului, Burlacu i-a oferit fostului sau antrenor de la juniori un tricou al Universităţii Craiovenei.

In plus, toţi juniorii prezenţi la antrenament au primit un poster cu primul gol marcat in Liga 1 de Andrei Burlacu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Andrei Burlacu este evaluat la 250.000 conform site-ului transfermarkt.com si a bifat in acest sezon 17 partide in Liga 1, reuşind sa marcheze 5 goluri si 4 pase de gol.







 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
326

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
133

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
95

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...