20 de sportivi, 22 de medalii la Koryo Taekwondo Festival! - FOTO

20 de sportivi, 22 de medalii la Koryo Taekwondo Festival! - FOTO
Clubul Sportiv Total Taekwondo Botosani, antrenor Chiriac Catalin, a participat la a treia ediţie a competitiei Koryo Taekwondo Festival, care a avut loc pe 17-18 aprilie 2010 la Sala Sporturilor din Dej.

Promotorul acestui eveniment este Asociatia Română de Taekwondo. În competiţie au intrat 450 de sportivi, la toate categoriile de vîrstă, de la cluburi din Romania, Croatia si Slovacia.

De la Clubul Sportiv Total Taekwondo Botosani, club infiintat in 2007, au participat 20 sportivi, care s-au intors cu 22 de medalii si locul 5 pe cluburi, sportivii participand la sectiunea de lupta si o proba spectaculoasa de tehnici speciale.

Au participat 12 cluburi, printre care Koryo Blaj, Olimpic Cluj, Real Tkd Botosani, Instinct Bucuresti, Ilyo Bistrita,TKD Karlovac Croatia si Ilyo-TKD SKP Kosice Slovacia.

Micii sportivi ai clubului botoşănean se pregătesc să participe la Open Karlovac Croatia, concurs international care se va desfasura la sfarsitul lunii mai.

"Taekwondo este o artă marţială de origine coreeană, faimoasă în special pentru loviturile înalte cu piciorul, încadrată în categoria sporturilor olimpice", a precizat Agurita Ivanov, centura rosie Taekwondo. 


Sportivii botoşăneni medaliati la competiţia internaţională:

-Gaina Vladut - 2 medalii (aur)
-Picior Adelina - 2 medalii (aur, argint)
-Jaba Iulia - 2 medalii (aur, bronz)
-Ivanov Serena - 2 medalii (aur, bronz)
-Andrus Andrei - aur
-Picior Beatrice - argint
-Palamariu Beniamin - bronz
-Cucu Ioana - aur
-Marcu Vasile - argint
-Vatamaniuc Eduard - argint
-Vatamaniuc Diana - argint
-Vamanu Andrei - bronz
-Ivanov Stefan - bronz
-Nacu Anastasia - argint
-Ciubotariu Antonio - bronz
-Palamariu Samuel - bronz
-Ciobanu Cosmin - bronz
-Sarghie Daniel - bronz
(12 dintre copiii medaliati au varste intre 6-12 ani)


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
86

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
174

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
88

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...