Mutu, suspendat 9 luni!

Mutu, suspendat 9 luni!

 ADRIAN MUTU  

Adrian Mutu a fost suspendat 9 luni de Tribunalul Sportiv Antidoping, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina la doua controale antidoping.

Astfel, atacantul roman, care a ispasit aproape trei luni din suspendare, va reveni pe teren la sfarsitul lunii octombrie.

Imediat dupa aflarea verdictului, fotbalistul in varsta de 31 de ani a iesit in graba din sediul Tribunalului Sportiv Antidoping si s-a urcat in masina, fara a da vreo declaratie reporterilor aflati acolo.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina dupa meciurile cu Bari (10 ianuarie) si Lazio Roma (20 ianuarie). In partidele respective, "Briliantul" a marcat trei goluri, unul cu Bari si doua cu Lazio Roma, fiind desemnat printre cei mai buni jucatori de pe teren.

Este a doua suspendare primita de Adrian Mutu in cariera sa, dupa cea de 7 luni din 2004, cand evolua la Chelsea Londra si a fost depistat pozitiv cu cocaina la un control antidoping.

Pentru Mutu urmeaza acum intalnirea cu sefii Fiorentinei, la care se va decide soarta atacantului roman, care mai are contract cu gruparea toscana pana in 2012.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorului Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
15

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
46

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...