Un tânăr a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce a mestecat gumă!
BOTOSANI

Un tanar in varsta de 28 de ani, din orasul Flamanzi, s-a prezentat la medicii din Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a mestecat guma.

Un tânăr a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce a mestecat gumă!

Intr-o perioada in care Unitatea de Primiri Urgente este foarte aglomerata cu cazuri grave, sunt si botosaneni care in loc sa se duca la medicul de familie, atunci cand au unele afectiuni, prefera sa se prezinte in UPU.

Asa a facut si tanarul din Flamanzi, care le-a spus asistentelor din triaj ca atunci cand mesteca guma il ustura limba si ii este frica sa nu aiba o afectiune grava. Cadrele medicale au ramas socate. Cu toate acestea, barbatului i s-a facut o fisa si a fost consultat, in conditiile in care in ziua respectiva 120 de pacienti se prezentasera in Unitatea de Primiri Urgente cu probleme grave. 

Medicii urgentisti le recomanda botosanenilor ca, atunci cand au afectiuni care nu necesita o urgenta si nu sunt grave, se se prezinte mai intai la medicul de familie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
94

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
73

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...