EXPLOZIE la Mihălăşeni! Mamă şi fiu transportaţi cu arsuri la spital!
BOTOSANI

O femeie si un barbat, mama si fiu, din comuna Mihălăşeni, au ajuns la spital, luni dupa-amiaza, in urma unei explozii ce a avut loc in casa in care locuiau.

EXPLOZIE la Mihălăşeni! Mamă şi fiu transportaţi cu arsuri la spital!

Cu cateva ore inainte de nefericitul eveniment a fost schimbata buteria din bucatarie, insa unul dintre ochiurile de la aragaz a ramas deschis. Cand s-au intors in camera nu au simtit mirosul de gaz si au vrut sa aprinda focul moment in care, insa din cauza acumularii de gaze, s-a produs explozia.

Vecinii au fost cei care au auzit bubuitura şi au sărit în ajutorul celor doi, sunand totodata la 112. Maria M., in varsta de 76 de ani, si fiul sau, Marcel M., in varsta de 44 de ani, au suferit arsuri pe fata, maini, fese, dar si pe piept. 

Un echipaj din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani a ajuns la fata locului si i-a preluat pe cei doi raniti. In intampinarea ambulantei a plecat echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila care a preluat una dintre victime. 

Mama si fiul au suferit arsuri de gradul II-III pe 20 % din suprafata corporala, fiind transportati de urgenta la spital, acolo unde au primit ingrijiri medicale. Ei vor avea nevoie de o perioada indelungata de recuperare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
237

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
42

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
356

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...