Vești bune: Unul dintre pacienții răniți în explozia de la Dedeman a fost externat!

Vineri dimineață, o explozie puternică s-a produs în magazinul Dedeman, de la marginea orașului Botoșani.

15 persoane au fost rănite în urma exploziei care s-a produs în magazinul Dedeman de la ieșire din municipiul Botoșani. Două dintre cele 15 persoane au rămas în spitalul din Botoșani, trei au fost transferate la Iași, două persoane au fost duse la București și șase pacienți au fost externați după consult.

Unul dintre pacienții rămași în spitalul din Botoșani după explozie a fost externat marți după-amiază, anunță reprezentanții Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Bărbatul de 35 de ani, diagnosticat cu arsură prin flacără la nivelul extremităților cefalice parcelar, față laterală 1/3 superioară antebraț și cot drept, regiune lombosacrată gr. I – II a ~ 7% s.c. Contuzie minoră de cot drept. La data de 11.06.2024 evoluția locală și generală favorabilă, cu leziuni de arsură în curs de vindecare, cu prognostic favorabil”, a declarat Ioan Asaftei, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Citește și Familia uneia dintre victimele de la Dedeman cere ajutor: ”Veștile încă nu sunt favorabile, este nevoie de sânge!”

O comisie a Inspecţiei Muncii anchetează explozia de la Dedeman Botoșani

Vlad Plăcintă anunță că sprijină familiile celor răniți în explozia de la Dedeman!

Prima reacție a reprezentanților Dedeman după explozie: "Vom pune la dispoziție toate resursele necesare pentru recuperarea victimelor!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

astăzi, 11:41
448

Dr. Florina Rotariuc, șefa Centrului de Sănătate Mintală din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe după v...

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
86

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
102

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...