Vești bune: Unul dintre pacienții răniți în explozia de la Dedeman a fost externat!

Vineri dimineață, o explozie puternică s-a produs în magazinul Dedeman, de la marginea orașului Botoșani.

15 persoane au fost rănite în urma exploziei care s-a produs în magazinul Dedeman de la ieșire din municipiul Botoșani. Două dintre cele 15 persoane au rămas în spitalul din Botoșani, trei au fost transferate la Iași, două persoane au fost duse la București și șase pacienți au fost externați după consult.

Unul dintre pacienții rămași în spitalul din Botoșani după explozie a fost externat marți după-amiază, anunță reprezentanții Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Bărbatul de 35 de ani, diagnosticat cu arsură prin flacără la nivelul extremităților cefalice parcelar, față laterală 1/3 superioară antebraț și cot drept, regiune lombosacrată gr. I – II a ~ 7% s.c. Contuzie minoră de cot drept. La data de 11.06.2024 evoluția locală și generală favorabilă, cu leziuni de arsură în curs de vindecare, cu prognostic favorabil”, a declarat Ioan Asaftei, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Citește și Familia uneia dintre victimele de la Dedeman cere ajutor: ”Veștile încă nu sunt favorabile, este nevoie de sânge!”

O comisie a Inspecţiei Muncii anchetează explozia de la Dedeman Botoșani

Vlad Plăcintă anunță că sprijină familiile celor răniți în explozia de la Dedeman!

Prima reacție a reprezentanților Dedeman după explozie: "Vom pune la dispoziție toate resursele necesare pentru recuperarea victimelor!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...