USR Botoșani, după ziua votului: „Ne luăm lecțiile învățate în acest scrutin și mergem mai departe”

Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani a participat la acest tur de alegeri în echipă cu Alianța Dreapta Unită (ADU), alcătuită din PMP și Forța Dreptei, pe lângă USR.

Din partea ADU a candidat pentru funcția de primar al Primăriei municipiului Botoșani, Raluca Curelariu, membru USR, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani a candidat Cristina Lăcătușu, tot de la USR.

După ziua alegerilor, membrii USR Botoșani au declarat că și-au învățat lecția și vor merge mai departe continuând să apere interesele botoșănenilor.

Mulțumim tuturor botoșănenilor care au fost la vot. Prezența a fost una numeroasă și implicit reprezentativă pentru Botoșani. Cei prezenți la urne au decis drumul pe care va merge Botoșaniul în următorii 4 ani, iar asta reprezintă esența democrației.

Ne luăm lecțiile învățate în acest scrutin și mergem mai departe, continuând să apărăm interesele botoșănenilor cu pârghiile ce tot botoșănenii ni le dau”, au declarat reprezentanții USR Botoșani.

Alte declarații nu au fost făcute de membrii formațiunii politice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...