USR Botoșani, după ziua votului: „Ne luăm lecțiile învățate în acest scrutin și mergem mai departe”

Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani a participat la acest tur de alegeri în echipă cu Alianța Dreapta Unită (ADU), alcătuită din PMP și Forța Dreptei, pe lângă USR.

USR Botoșani, după ziua votului: „Ne luăm lecțiile învățate în acest scrutin și mergem mai departe”

Din partea ADU a candidat pentru funcția de primar al Primăriei municipiului Botoșani, Raluca Curelariu, membru USR, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani a candidat Cristina Lăcătușu, tot de la USR.

După ziua alegerilor, membrii USR Botoșani au declarat că și-au învățat lecția și vor merge mai departe continuând să apere interesele botoșănenilor.

Mulțumim tuturor botoșănenilor care au fost la vot. Prezența a fost una numeroasă și implicit reprezentativă pentru Botoșani. Cei prezenți la urne au decis drumul pe care va merge Botoșaniul în următorii 4 ani, iar asta reprezintă esența democrației.

Ne luăm lecțiile învățate în acest scrutin și mergem mai departe, continuând să apărăm interesele botoșănenilor cu pârghiile ce tot botoșănenii ni le dau”, au declarat reprezentanții USR Botoșani.

Alte declarații nu au fost făcute de membrii formațiunii politice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul de la Sihăstria, despre caonizarea duhovnicilor botoșăneni. ”Când m-am simțit mai slab sau mai neputincios, le-am cerut ajutorul!” (Foto)

astăzi, 12:29
31

Reacția starețului Mănăstirii Sihăstria vine după ce Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a aprobat canonizarea a nu mai puțin de 16 mari creștini români, printre aceștia aflân...

Litigiu între FC Botoșani și U Cluj, din cauza jucătorului plecat la Farul: ”Probabil că acum sunt supărați pe mine!”

astăzi, 11:32
183

Cele două au colaborat cândva, pentru transferul lui Victor Dican. Botoșani l-a cumpărat în 2022 pe acesta pentru 100.000 de euro, plus un procent de revânzare care însă nu...

ISU Botoșani: COD ROȘU de caniculă prelungit până marți!

astăzi, 10:33
161

Valul de căldură va fi intens și persistent. Temperaturile maxime vor fi de 37- 42 de grade, iar cele minime, se vor situa în jurul a 22 de grade (nopți tropicale). Disconfortul termic va fi...