Magistrații botoșăneni au luat o nouă decizie în privința ucigașului Mariei!

Soluția judecătorilor Tribunalului Botoșani a fost dată în cursul zilei de astăzi, 14 iunie.

Magistrații botoșăneni au luat o nouă decizie în privința ucigașului Mariei!

Maria, copila în vârstă de opt ani, a murit în chinuri inimaginabile după ce unchiul ei a violat-o, apoi i-a luat viața, luna trecută. Atunci, organele judiciare au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, iar astăzi judecătorii Tribunalului Botoșani au admis cererea de prelungire a arestului preventiv.

Individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, viol asupra unui minor și lipsire de libertate. Astfel, de pe 24.06.2024 până pe 23.07.2024 inclusiv, bărbatul se află sub măsura arestului preventiv.

Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 155/142/P/2024 (...) prelungeşte arestarea preventivă a inculpatului H. P., cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de omor calificat, viol asupra unui minor şi lipsire de libertate”, se arată în soluția magistraților botoșăneni.

Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Inculpatul are drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare.

Reamintim faptul că tragedia s-a întâmplat în localitatea Albești, județul Botoșani, acolo unde o fetiță de doar 8 ani a fost violată, iar mai apoi ucisă de propriul ei unchi. Copila fusese trimisă chiar de mama ei la criminal, pentru a aduce o oală, însă situația a degenerat și s-a transformat într-o adevărată tragedie.

După câteva zeci de minute în care fetița nu s-a mai întors acasă, mama Mariei a trimis-o pe sora acesteia, în vârstă de 6 ani, pentru a o căuta pe copilă. Ajunsă la casa unchiului ei, aceasta a sesizat că nu se află nimeni în locuință și s-a întors în casa părintească.

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost descoperit câteva ore mai târziu, într-o zonă împădurită din Botoșani. Maria era dezbrăcată și prezenta pe corp mai multe semne de violență.

Bărbatul riscă între 15 și 25 de ani de închisoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Omul de afaceri care a murit duminică la Ibănești era un om modest, care își trata cu respect angajații

astăzi, 15:05
77

Radu Tudose și-a găsit sfârșitul chiar în fabrica de lactate pe care o înființase în urmă cu câțiva ani în comuna Ibănești din Botoșani și care l-a clasat...

Micile artiste din Dorohoi, pe podium la Festivalul „Ursuleţul de aur” de la Baia Mare!

astăzi, 13:21
59

Elevii de la Cercul Muzică folk-muzică uşoară de la Clubul Copiilor Dorohoi au participat la a XL-a ediţie a Festivalului-Concurs Internaţional de muzică uşoară „Ursuleţul de aur&rdquo...

Care este starea celor 15 pacienți internați după explozia de la Dedeman Botoșani

astăzi, 12:58
322

Ministerul Sănătăţii prezintă situaţia pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon din Iaşi”, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti ...