O comisie a Inspecţiei Muncii anchetează explozia de la Dedeman Botoșani

O comisie formată din specialişti ai Inspecţiei Muncii anchetează accidentul de muncă colectiv produs, vineri, la magazinul Dedeman din Botoşani, a declarat, şef Serviciului Inspecţia Muncii Bucureşti, Alexandru Iosif Cîmpean.

Potrivit acestuia, membrii comisiei urmează să discute atât cu angajaţii răniţi, cât şi cu ceilalţi angajaţi ai magazinului de bricolaj, pentru a stabili cauzele producerii accidentului soldat cu rănirea a 15 persoane.

"În urma evenimentului petrecut vineri, conducerea Inspecţiei Muncii a numit o comisie de cercetate a acestui eveniment. Ea urmăreşte stabilirea cauzelor producerii acestui eveniment, precum şi persoanele care se fac vinovate", a afirmat pentru Agerpres Alexandru Uisif Cîmpean.

Opt angajaţi ai Dedeman, un colaborator, dar şi şase clienţi au fost răniţi, vineri, în urma exploziei de la magazinul din localitatea Hudum din Botoşani.

Deflagraţia s-a produs în timpul unor lucrări la instalaţia de gaze a magazinului, pe care le efectua o firmă autorizată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...