Șeful UPU - SMURD - Bucureşti a vorbit despre pacienţii răniţi în explozia de la Botoşani, internaţi la Spitalul Floreasca (Video)

Șeful UPU - SMURD - Bucureşti a vorbit despre pacienţii răniţi în explozia de la Botoşani, internaţi la Spitalul Floreasca (Video)

 Medicul Bogdan Opriţa, şeful UPU - SMURD Bucureşti  

Medicul Bogdan Opriţa, şeful UPU - SMURD Bucureşti, a declarat joi seară că cei doi pacienţi răniţi în explozia de la Dedeman Botoşani şi care sunt internaţi la Spitalul Floreasca din Capitală sunt în stare foarte bună. Cei de la Botoşani au fost externaţi, iar cei transferaţi la Iaşi sunt şi ei în stare stabilă.

”Am primit aceste două victime. Problema cu victimele arse este că întotdeuna trebuie tratate cu maximă seriozitate în sensul de a considera că leziunile pe care le-ar putea avea sunt mult mai grave decât cele pe care le au aparent. Pentru că totul provenea dintr-o explozie, au trebuit să fie şi investigaţii, trebuia să le facem şi CT, să aibă toate consulturile. Au ajuns în Unitatea de îngrijire a arşilor gravi”, a declarat dr. Bogdan Opriţa, joi seară, la Medika TV.

Medicul s-a referit şi la starea pacienţilor duşi la spitale, în urma exploziei de la magazinul de bricolaj din Botoşani. El a precizat că pacienţii sunt stabili, iar o parte dintre ei au fost externaţi.

”Starea lor (a pacienţilor internaţi la Floreasca - n.r.), în momentul de faţă este stabilă. Unul dintre ei a evoluat chiar foarte bine şi sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, să evolueze şi cel de-al doilea. Cei care au fost internaţi la Botoşani am înţeles că au fost chiar externaţi, iar la Unitatea de îngrijire a arşilor grav de la Iaşi avem informaţii că starea este stabilă, doar a unuia dintre ei este mai complicată”, a spus Opriţa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul din Ibănești, după tragedia care a îndoliat comunitatea: „O durere imensă și de necrezut!”

astăzi, 08:04
146

Tragedia care a îndoliat comunitatea din Ibănești, în zi de Rusalii, a produs o durere imensă. Patru bărbați și-au pierdut viața: Valeriu Hulubei, Mitică Racu, Valeriu Bulubenchi ...

Se întâmplă prin oraș: Din viața de noapte a cerșetorilor! (Foto)

astăzi, 07:36
277

Tânăra care a asistat la întreaga scenă l-a avertizat pe proprietar, oferind și indicii cu privire la cel care a comis fapta (vezi foto jos): ”Ai parbrizul spart…, nenea l-...

FC Botoşani a câştigat cu 5-0 primul amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria (Video)

astăzi, 07:17
102

FC Botoşani s-a impus în faţa echipei Sportbund Chiemgau Traunstein, din liga a şasea germană, cu scorul de 5-0, în cadrul stagiului de pregătire din Austria.Pentru „roş-al...