Vești bune de la Spitalul Mavromati, despre un pacient rănit în explozia de la Dedeman!

Spitalul Mavromati a transmis informații cu privire la una dintre persoanele rănite în explozia de la Dedeman, în urmă cu o săptămână.

Vești bune de la Spitalul Mavromati, despre un pacient rănit în explozia de la Dedeman!

Este vorba despre un botoșănean, Denis S., în vârstă de 35 de ani, care a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, cu diagnosticul: ”accident de munca (declarativ). Arsură prin flacără – explozie  la nivelul extremitatii cefalice parcelar, parcelar față dorsală antebrat drept si față dorsală mână dreaptă, față dorsală antebraț și cot stâng parcelar I – II a cca. 6 % sc. Vitiligo”.

Potrivit celor transmise în această dimineață de către reprezentanții Spitalului Județean Botoșani, la data de 14 iunie 2024, evolutia locală este favorabilă, ”cu leziuni de arsură  vindecate prin epitelizare spontană la nivelul extremității cefalice”.

De asemenea, ”plăgile postcombustionale parcelare de la nivelul membrului superior drept și față posterioară cot și 1/3 distală antebraț stâng în curs de vindecare prin epitelizare spontană cu prognostic favorabil, cu  starea generală bună, apetent, cooperant, stabil hemodinamic”.

În această dimineață, pacientul a fost externat, ”cu recomandări de îngrijire la domiciliu și reevaluări CPR în dinamică prin cabinetul de chirurgie plastică din cadrul ambulatoriului CPR”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un medic din Botoșani îi liniștește pe părinți: Înghețata nu cauzează ”roșu în gât”!

astăzi, 08:37
31

Faringita sau “roșul în gât” este o infecție a căilor respiratorii superioare, care este cauzată în principal de bacterii sau virusuri.”Contrar credințelor...

Primarul din Ibănești, după tragedia care a îndoliat comunitatea: „O durere imensă și de necrezut!”

astăzi, 08:04
223

Tragedia care a îndoliat comunitatea din Ibănești, în zi de Rusalii, a produs o durere imensă. Patru bărbați și-au pierdut viața: Valeriu Hulubei, Mitică Racu, Valeriu Bulubenchi ...

Se întâmplă prin oraș: Din viața de noapte a cerșetorilor! (Foto)

astăzi, 07:36
359

Tânăra care a asistat la întreaga scenă l-a avertizat pe proprietar, oferind și indicii cu privire la cel care a comis fapta (vezi foto jos): ”Ai parbrizul spart…, nenea l-...