Vești bune de la Spitalul Mavromati, despre un pacient rănit în explozia de la Dedeman!

Spitalul Mavromati a transmis informații cu privire la una dintre persoanele rănite în explozia de la Dedeman, în urmă cu o săptămână.

Vești bune de la Spitalul Mavromati, despre un pacient rănit în explozia de la Dedeman!

Este vorba despre un botoșănean, Denis S., în vârstă de 35 de ani, care a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, cu diagnosticul: ”accident de munca (declarativ). Arsură prin flacără – explozie  la nivelul extremitatii cefalice parcelar, parcelar față dorsală antebrat drept si față dorsală mână dreaptă, față dorsală antebraț și cot stâng parcelar I – II a cca. 6 % sc. Vitiligo”.

Potrivit celor transmise în această dimineață de către reprezentanții Spitalului Județean Botoșani, la data de 14 iunie 2024, evolutia locală este favorabilă, ”cu leziuni de arsură  vindecate prin epitelizare spontană la nivelul extremității cefalice”.

De asemenea, ”plăgile postcombustionale parcelare de la nivelul membrului superior drept și față posterioară cot și 1/3 distală antebraț stâng în curs de vindecare prin epitelizare spontană cu prognostic favorabil, cu  starea generală bună, apetent, cooperant, stabil hemodinamic”.

În această dimineață, pacientul a fost externat, ”cu recomandări de îngrijire la domiciliu și reevaluări CPR în dinamică prin cabinetul de chirurgie plastică din cadrul ambulatoriului CPR”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tiana Cilibiu a câștigat Marele Trofeu la Festivalul Internațional „Vis de Stea”! (foto)

astăzi, 20:58
2

Festivalul, recunoscut pentru nivelul ridicat de competiție și standardele sale exigente, a fost organizat de Asociația M.Y.Music Art, sub conducerea Irinei și Alexandrei Pashalov, în parten...

Pompierii botoșăneni, în mijlocul copiilor la Școala de vară, cu ce surprize au venit! (foto)

astăzi, 20:01
30

Salvatorii le-au vorbit celor 50 de copii  cu vârste cuprinse între 6și 17 ani despre cum să-și protejeze propria viață, dar și cum să-și ajute semenii aflați în situa...

Vrei să urmezi o carieră de ofițer în Jandarmeria română? IJJ Botoșani recrutează candidați!

astăzi, 18:54
82

La Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza", comun pentru femei și bărbați, sunt alocate:- 10 locuri pentru Jandarmeria Română la Facultatea de Poliţie pentru învăţ...