Posturi de medici scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

Concursul pentru ocuparea posturilor scoase la concurs va avea loc la un spital din județul Iași.

Posturi de medici scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante de medic.

Este vorba despre un post cu normă întreagă de medic rezident în anul V pentru Secția Pediatrie I, un post cu normă întreagă de medic specialist în pediatrie pentru Compartimentul de Pediatrie din Săveni și un post cu normă întreagă de medic specialist în pediatrie pentru Compartimentul de Pediatrie din Darabani.

Dosarele de concurs trebuie depuse la Biroul de Resurse Umane din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” până pe 27.06.2024.

Candidații vor fi supuși la trei probe: selecția dosarelor și stabilirea punctajului din analiza și evaluarea activității profesionale și științifice pentru proba suplimentară de departajare, proba scrisă și proba practică.

Concursul se va desfășura la sediul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

astăzi, 11:41
169

Dr. Florina Rotariuc, șefa Centrului de Sănătate Mintală din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe după v...

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
68

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
79

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...