Vlad Plăcintă anunță că sprijină familiile celor răniți în explozia de la Dedeman!

Vineri dimineață s-a petrecut o tragedie în marginea orașului Botoșani, unde a avut loc o explozie la un magazin de bricolaje.

Vlad Plăcintă anunță că sprijină familiile celor răniți în explozia de la Dedeman!

   Foto: Știri.Botoșani.Ro/Florin Timofte

După această tragedie, Vlad Plăcintă a anunțat faptul că este alături de familiile celor răniți în urma exploziei de la Dedeman. Botoșăneanul, președinte al Asociației „Salvează o inimă”, este disponibil să acorde sprijin financiar sau de orice altă natură.

Sunt alături de familiile celor răniți în urma tragicei explozii de la Dedeman. Rugăciunile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, cerându-i să-i ocrotească și să le ofere alinare celor afectați. În aceste momente de grea încercare, inima mea  este alături de voi. Fie ca voi toți să găsiți puterea necesară pentru a depăși această perioadă dureroasă și să vă refaceti cât mai curând. Sunt cu sufletul alături de voi, împărtășind durerea și speranța deopotrivă. Dacă aveți nevoie de sprijin financiar sau de altă natură, vă rugăm să mă contactați. Sunt aici pentru voi”, a declarat Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o Inimă”.

Reamintim faptul că, autoritățile au anunțat un număr de 15 victime. Dintre acestea, două victime au rămas în Spitalul din Botoșani, 3 au fost transferate la Iași, iar 2 la București.

Cinci pacienți au fost externați și un pacient este în curs de evaluare la UPU Botoșani.

Citește și Mobilizare uriașă în Botoșani după explozia de la Dedeman. Medic UPU: ”Nu am cuvinte, mă plec în fața lor!”

Noi informații despre răniții de la Dedeman. Imagini cu momentul transferării pacienților cu elicopterul

Prima reacție a reprezentanților Dedeman după explozie: "Vom pune la dispoziție toate resursele necesare pentru recuperarea victimelor!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...