Şeful Secţiei Boli Infecţioase Botoşani: “Calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată. Clădirea are 40 de ani”

Şeful Secţiei Boli Infecţioase Botoşani: “Calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată. Clădirea are 40 de ani”

Şeful Secţiei Boli Infecţioase, din cadrul Spitalului Judeţean Mavromati, medicul Valentina Morcov, susţine că era imperioas necesar să se facă o renovare în cadrul secţiei “deoarece calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată de condiţiile hoteliere”.

În cei 40 de ani de când este clădirea în care funcţionează Secţia Boli Infecţioase nu s-a făcut niciodată o renovare completă, iar singurele lucrări făcute pe ici pe colo nu s-au dovedit a fi de foarte bună calitate, din cauza materialelor folosite.  

“În special în sezonul rece se resimţea absenţa unei tâmplării corespunzătoare, instalaţile termice, electrice şi sanitare aveau în permanenţă defecţiuni şi era periclitată activitatea medicală. Clădirea are 40 de ani şi niciodată nu s-au putut realiza investiţii serioase. De fiecare dată când medicii şefi de secţie făceau referate şi solicitau îmbunătăţiri aveau un singur răspuns pe care îl primeau: nu sunt bani. O singură modificare s-a făcut în 2010 cu nişte fonduri obţinute din sponsorizări de la o firmă, au fost puse câteva geamuri şi uşi la parter dar din termopan second hand. O perioadă a fost bine dar au început să se deterioireze şi acelea. Şi la etajul I erau probleme şi nu credeam să găsim pe cineva să ne asculte, să ne rezolve problema, să ne facă o secţie modernă şi să ne fie drag să venim la serviciu, să fie oamenii mulţumiţi nu doar de cum se comport personalul ci şi de condiţiile de cazare pe care le oferim”, a spus medicul Valentina Morcov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte români morți într-un accident produs în Ungaria. MAE anunță celulă de criză!

Marţi, 22 Mai 2018
5732

Șapte români au murit într-un accident de microbuz, produs marți la Budapesta, în Ungaria, potrivit Ministerului de Externe. Potrivit site-ului Poliției, accidentul a avut loc la ...

Cei care iau mită pentru alte persoane scapă de pedeapsă!

Marţi, 22 Mai 2018
347

Plenul Senatului a adoptat marţi tacit un proiect de modificare a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, iniţiat de mai mulţi parlamentari PSD....

Știri.Botoșani.Ro angajează REPORTER

Marţi, 22 Mai 2018
1265

Știri.Botoșani.Ro angajează reporter! Dacă ești o persoană dinamică, pozitivă, rezistentă la timp de lucru prelungit, dornică de a profesa într-un domeniu care oferă satisfacții prof...