Şeful Secţiei Boli Infecţioase Botoşani: “Calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată. Clădirea are 40 de ani”

Şeful Secţiei Boli Infecţioase Botoşani: “Calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată. Clădirea are 40 de ani”

Şeful Secţiei Boli Infecţioase, din cadrul Spitalului Judeţean Mavromati, medicul Valentina Morcov, susţine că era imperioas necesar să se facă o renovare în cadrul secţiei “deoarece calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată de condiţiile hoteliere”.

În cei 40 de ani de când este clădirea în care funcţionează Secţia Boli Infecţioase nu s-a făcut niciodată o renovare completă, iar singurele lucrări făcute pe ici pe colo nu s-au dovedit a fi de foarte bună calitate, din cauza materialelor folosite.  

“În special în sezonul rece se resimţea absenţa unei tâmplării corespunzătoare, instalaţile termice, electrice şi sanitare aveau în permanenţă defecţiuni şi era periclitată activitatea medicală. Clădirea are 40 de ani şi niciodată nu s-au putut realiza investiţii serioase. De fiecare dată când medicii şefi de secţie făceau referate şi solicitau îmbunătăţiri aveau un singur răspuns pe care îl primeau: nu sunt bani. O singură modificare s-a făcut în 2010 cu nişte fonduri obţinute din sponsorizări de la o firmă, au fost puse câteva geamuri şi uşi la parter dar din termopan second hand. O perioadă a fost bine dar au început să se deterioireze şi acelea. Şi la etajul I erau probleme şi nu credeam să găsim pe cineva să ne asculte, să ne rezolve problema, să ne facă o secţie modernă şi să ne fie drag să venim la serviciu, să fie oamenii mulţumiţi nu doar de cum se comport personalul ci şi de condiţiile de cazare pe care le oferim”, a spus medicul Valentina Morcov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pentru 300 de lei: Cercetat pentru contrabandă, după ce a fost prins cu 20.000 de țigarete în mașină! FOTO

astăzi, 11:16
41

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au descoperit în trafic un autoturism, înmatriculat în România, în portbagajul căruia e...

România 100 - 25 martie 2018: Botoșănenii, așteptați la Marea Adunare Centenară de la Chișinău!

astăzi, 11:10
37

În curand se vor împlini 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. După peste 100 de ani de stăpânire rusească, în urma revoluției bolșevice din Rusia din ...

S-a izbit într-o mașină și a fugit: Surpriza polițiștilor botoșăneni când au descoperit cine era la volan!

astăzi, 10:42
511

A crezut că șofatul e o aventură, dar va trebui acum să suporte consecințele faptelor sale. A urcat la volan, s-a izbit frontal într-o mașină și s-a făcut dispărut. Surpriza polițișt...