Şeful Secţiei Boli Infecţioase Botoşani: “Calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată. Clădirea are 40 de ani”

Şeful Secţiei Boli Infecţioase Botoşani: “Calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată. Clădirea are 40 de ani”

Şeful Secţiei Boli Infecţioase, din cadrul Spitalului Judeţean Mavromati, medicul Valentina Morcov, susţine că era imperioas necesar să se facă o renovare în cadrul secţiei “deoarece calitatea serviciului medical acordat pacientului era afectată de condiţiile hoteliere”.

În cei 40 de ani de când este clădirea în care funcţionează Secţia Boli Infecţioase nu s-a făcut niciodată o renovare completă, iar singurele lucrări făcute pe ici pe colo nu s-au dovedit a fi de foarte bună calitate, din cauza materialelor folosite.  

“În special în sezonul rece se resimţea absenţa unei tâmplării corespunzătoare, instalaţile termice, electrice şi sanitare aveau în permanenţă defecţiuni şi era periclitată activitatea medicală. Clădirea are 40 de ani şi niciodată nu s-au putut realiza investiţii serioase. De fiecare dată când medicii şefi de secţie făceau referate şi solicitau îmbunătăţiri aveau un singur răspuns pe care îl primeau: nu sunt bani. O singură modificare s-a făcut în 2010 cu nişte fonduri obţinute din sponsorizări de la o firmă, au fost puse câteva geamuri şi uşi la parter dar din termopan second hand. O perioadă a fost bine dar au început să se deterioireze şi acelea. Şi la etajul I erau probleme şi nu credeam să găsim pe cineva să ne asculte, să ne rezolve problema, să ne facă o secţie modernă şi să ne fie drag să venim la serviciu, să fie oamenii mulţumiţi nu doar de cum se comport personalul ci şi de condiţiile de cazare pe care le oferim”, a spus medicul Valentina Morcov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
668

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1956

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...

Cei care au atacat-o vineri pe jandarmerita ar fi ultrasi din galeria unei echipe de fotbal bucurestene

Duminică, 12 August 2018
1110

Cei doi care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cun...