Șefa DSP îi mulțumește public chirurgului Iulian Preda pentru acceptarea noului rol: „Este un ajutor extraordinar pentru noi”

Șefa DSP îi mulțumește public chirurgului Iulian Preda pentru acceptarea noului rol: „Este un ajutor extraordinar pentru noi”

Coordonatorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani, medicul Monica Adăscăliței, se declară recunoscătoare față de decizia chirurgului Iulian Preda de a accepta să gestioneze măsurile adoptate de unitățile sanitare din județ împotriva răspândirii noului coronavirus. Șefa instituției îi mulțumește public colegului său.

Învestirea lui Iulian Preda în acest rol a fost dispusă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) în cursul zilei de marți. Medicul este una dintre cadrele medicale infectate și apoi vindecate de virusul Covid-19, ceea ce îi creează un atu, în opinia managerului DSP.

„Îi mulțumesc domnului doctor Iulian Preda pentru că a acceptat să își pună toată experiența în lupta cu pandemia de coronavirus. Din postura de cadru medical deja o face de luni de zile, iar faptul că dumnealui însuși a învins acest virus îmi dă încrederea că va fi un real sprijin pentru noi toți. Este un ajutor extraordinar pentru noi, îi apreciez munca de ani de zile în slujba botoșănenilor, îl recomandă profesionalismul și grija față de aproape, de aceea, în calitate de director al Direcției de Sănătate Publică cred în această colaborare care va fi cu folos și în folosul nostru, al tuturor botoșănenilor”, a declarat Monica Adăscăliței.

Iulian Preda este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici botoșăneni. El va exercita rolul de liant între DSP și unitățile spitalicești din județ fără remunerație suplimentară.

 

Spune-ne opinia ta