La un pas de a rămâne fără organul genital după ce și l-a prins într-o tocătoare!

Dureri cumplite a îndurat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Botoșani care și-a prins organul genital într-o tocătoare în timp ce pregătea hrana pentru animale. Bărbtul va fi supus mai multor intervenții chirurgicale pentru a putea avea o viață normală în continuare.

La un pas de a rămâne fără organul genital după ce și l-a prins într-o tocătoare!

La jumătatea acestei luni botoșăneanul a fost internat pe Secția urologie a Spitalului Județean Mavromati după ce a suferit un accident cumplit în gospodărie.

Pregătea hrana pentru animale la o tocătoare  dar nu a observat că s-a apropiat mult prea tare de partea motorizată a mașinii și și-a prins organul genital între cureaua de transmisie şi partea rotativă.

A ajuns la Unitatea de Primire Urgențe iar după ce a primit primul ajutor a fost internat în spital. Bărbatul a fost acum externat de pe Secția Urologie, dar rămâne internat în spital pe Secția de chirurgie plastică și reparatorie unde medicii vor încerca să îi refacă organul genital.

„Din fericire, primul pas a fost făcut, legat de redarea funcţiilor fiziologice ale organului genital. Pacientul a fost externat din secţia de urologie şi ulterior internat pe chirurgie plastică pentru o serie de operaţii mai mult cu caracter estetic”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Mavromati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

astăzi, 20:30
33

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

astăzi, 19:45
28

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 19:02
44

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...