Caz halucinant în România. Operat la degetul greşit şi mustrat că nu şi-a ţinut mâna bine

"După 20 de minute mi-am dat seama că ceva nu este bine şi i-am spus: Domnule doctor, nu simt că lucraţi la degetul mic".

Caz halucinant în România. Operat la degetul greşit şi mustrat că nu şi-a ţinut mâna bine

   FOTO: realitatea.net

Un clujean îl acuză pe medicul Alexandru Georgescu, supranumit "chirurgul cu mâini de aur", că i-a operat degetul greșit, cu toate că a intrat în sala de operație cu radiografia și toate analizele făcute. Acesta a declarat că, în primă instanţă, medicul l-a certat reproşându-i că nu şi-a ţinut mâna bine.

Vlad Manases a povestit la RealitateaTV cum şi-a rupt degetul mic şi cum a trecut printr-o operaţie pe care nu trebuia să o facă. Acesta a spus că asistenţii care l-au pregătit  ştiau despre ce e vorba, dar cu toate acestea medicul nu a fost înştiinţat.

„Domnul doctor a început să taie la degetul mijlociu, s-a început operaţia greşită. După 20 de minute mi-am dat seama că ceva nu este bine şi i-am spus: Domnule doctor, nu simt că lucraţi la degetul mic”,  a povestit Vlad Manases.

Tânărul mai spune că medicul a fost surprins când a aflat că nu trebuia să opereze degetul mijlociu, dar i-a reproşat faptul că nu şi-a ţinut mâna bine.

„A dat vina pe mine că mi-am ţinut mâna într-un mod nefiresc, a spus că el tocmai mi-a facut un bine spunându–mi că şi tendonul de la degetul mijlociu avea ceva”, a declarat Vlad Manases.

Tânărul a spus că va face o plângere la Colegiul Medicilor dar îl va acţiona şi în instanţă pe medicul chirurg Alexandru Georgescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

15 simptome sugestive pentru cancer pe care femeile adesea le ignora

astăzi, 22:04
380

"Cancer" este termenul medical ce pare sa ne sperie cel mai mult in prezent. Boala universala, ce isi alege pacientii din toate paturile sociale, din toate categoriile de varsta si uneo...

Cea mai bogată femeie, condamnată la 18 zile de închisoare și o amendă de 26.000 de euro!

astăzi, 17:11
932

Cea mai bogată femeie din această țară a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare și o amendă de aproape 26.000 de euro, după ce a fost oprită de polițiștii rutieri pe...

Oamenii de afaceri reactioneaza dupa o ordonanta data pe furis de Guvern: Incearca sa puna presiune pe companii sa creasca salariile!

astăzi, 16:37
526

Guvernul a publicat pe neasteptate o ordonanta de urgenta prin care incearca sa oblige toate companiile private sa creasca salariile brute, astfel incat salariile nete sa nu fie afectate de transferul...