Angajaţi ai Spitalului Mavromati puşi să păzească unitatea

Angajaţi ai Spitalului Mavromati puşi să păzească unitatea

Paza celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţul Botoşani nu mai este asigurată la ora actuală de o firmă specializată, cei care păzesc unitatea fiind angajaţii.

S-a ajuns în această situaţie după ce a fost depusă o contestaţie la licitaţia organizată în vederea atriburiii contractului pentru serviciile de pază şi protecţie.

Până la un rezultat final al licitaţiei, paza este asigurată de o parte dintre zidari, muncitori sau de angajaţi care lucrau la întreţinerea spaţiilor verzi.

Reprezentanţii Spitalului Mavromati recunosc că nu este una dintre cele mai bune soluţii, în condiţiile în care nici în perioada în care paza era asigurată cu personal specializat acesta nu făcea uneori faţă valului de pacienţi sau rude agresive.

“Ca urmare a contestării procedurii de atribuire a licitaţiei privind asigurarea pazei în cadrul spitalului în acest moment nu avem firmă de pază care să asigure securitatea spitalului, motiv pentru care angajaţii spitalului care asigurau activităţi în curtea spitalului, asigură paza spitalului până la soluţionarea contestaţiei”, a precizat medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

Licitaţia pentru serviciile de pază a fost câştigată de firma  Dantex Guard Security, dar cei care s-au ocupat înainte de acest serviciu au contestat rezultatul licitaţiei. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Mesajele prefectului și ale președintelui Consiliului Județean, către noul subprefect!

astăzi, 13:21
337

Prefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, speră că va avea o colaborare bună cu noul subprefect, Daniela Lozneanu.Reprezentantul Guvernului în teritoriu a menționat că în insti...

Toți angajații societății Nova Apaserv vor fi evaluați!

astăzi, 12:51
340

Șefii societății Nova Apaserv vor să vadă cât de bine și-au dus la îndeplinire sarcinile de serviciu angajații din cadrul unității, astfel că la final de an toți salariații vor...

Noul subprefect al judeţului Botoşani, Daniela Lozneanu, învestit în funcţie – FOTO

astăzi, 11:10
621

Noul subprefect al judeţului Botoşani, Daniela Lozneanu, numită pe funcţie în urmă cu câteva zile printr-o Hotărâre de Guvern, a fost învestită oficial, marţi, &ic...