Angajaţi ai Spitalului Mavromati puşi să păzească unitatea

Angajaţi ai Spitalului Mavromati puşi să păzească unitatea

Paza celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţul Botoşani nu mai este asigurată la ora actuală de o firmă specializată, cei care păzesc unitatea fiind angajaţii.

S-a ajuns în această situaţie după ce a fost depusă o contestaţie la licitaţia organizată în vederea atriburiii contractului pentru serviciile de pază şi protecţie.

Până la un rezultat final al licitaţiei, paza este asigurată de o parte dintre zidari, muncitori sau de angajaţi care lucrau la întreţinerea spaţiilor verzi.

Reprezentanţii Spitalului Mavromati recunosc că nu este una dintre cele mai bune soluţii, în condiţiile în care nici în perioada în care paza era asigurată cu personal specializat acesta nu făcea uneori faţă valului de pacienţi sau rude agresive.

“Ca urmare a contestării procedurii de atribuire a licitaţiei privind asigurarea pazei în cadrul spitalului în acest moment nu avem firmă de pază care să asigure securitatea spitalului, motiv pentru care angajaţii spitalului care asigurau activităţi în curtea spitalului, asigură paza spitalului până la soluţionarea contestaţiei”, a precizat medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

Licitaţia pentru serviciile de pază a fost câştigată de firma  Dantex Guard Security, dar cei care s-au ocupat înainte de acest serviciu au contestat rezultatul licitaţiei. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1444

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
731

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
497

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...